Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Topmodelka pred 40-tkou obnažila drobné prsia: Toto ju nervovo zrútilo!

Kate Moss aj pred blížiacou sa štyridsiatkou bez mihnutia oka vystaví svoje malé vnady na obdiv. Zobraziť galériu (5)
Kate Moss aj pred blížiacou sa štyridsiatkou bez mihnutia oka vystaví svoje malé vnady na obdiv. (Zdroj: Vanity Fair)

LONDÝN – Nemala to jednoduché! Kate Moss (38) ako jedna z mála britských modeliek svoju kariéru ani pred prahom štyridsiatky nemusí vešať na klinec. Napriek divokým žúrom a strhanej tvári je totiž o jej obnažené krivky stále záujem. Dnes sa vyzlieka na počkanie a bez ostychu vystaví svoje malé poprsie aj s bradavkami. Kedysi však kvôli tomu zažívala hotové peklo.

Stále v kurze! O Kate Moss je známe, že väčšinu svojho života holdovala drogám a vymetala jeden večierok za druhým. Navyše si na dovolenkách svoju figúru vôbec nestráži, vďaka čomu je internet plný jej fotografií hore bez s faldíkmi na bruchu. Navzdory všetkému sa jej však ponuky na dráždivé fotenia stále sypú. Nedávno sa vyzliekla pre magazín Vanity Fair a erotikou pri tom vôbec nešetrila.

Aj keď za oknami ortuť teplomera klesá k nule, blondínka sa v decembrovom vydaní spomínaného časopisu pretŕča len v nohavičkách a s jemnou kožušinkou. V centre pozornosti sa tak aj tentoraz ocitli jej vnady, ktoré rozhodne nepatria do kategórie XXL. Modelingová hviezda sa však s pohárikom aperitívu a cigaretkou v ruke tvári zmyselne, akoby o nič výnimočné nešlo.

Po rokoch skúseností na móle aj pred objektívom si Kate zo svojej nahoty už ťažkú hlavu nerobí a vníma ju prirodzene – ako súčasť svojho života i práce. Kedysi to však také jednoduché pre ňu nebolo. „Nervovo som sa zrútila, keď som mala 17 alebo 18,“ zaspomínala si na svoje začiatky v 90. rokoch, keď fotila reklamu hore bez s modelom v objatí pre značku Calvin Klein. „Vôbec som sa necítila sama sebou. Bol to hrozný pocit, keď som obkročmo sedela na tom krásavcovi, nepáčilo sa mi to. Dva týždne som nemohla vstať z postele, myslela som, že zomriem“ zdôverila sa v otvorenom interview. Ak ale chcela uspieť, na tvrdé podmienky v brandži si chtiac-nechtiac rýchlo zvykla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu