Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jennifer Lopez v Prahe: Veľkolepá show aj vyzlečení tanečníci!

Jennifer Lopez roztancovala Prahu Zobraziť galériu (8)
Jennifer Lopez roztancovala Prahu (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Úspešný singel Dance Again, ktorý dal názov celému jej turné, v zaplnenej pražskej O2 aréne zakončil koncert hviezdy latino popu Jennifer Lopez. Fanúšikov sa podľa odhadov zišlo približne 10 000. Lopez je v súčasnej dobe na čele rebríčka najvplyvnejších celebrít, ktorý zverejnil časopis Forbes.

Záverečná skladba Dance Again zaznela ako prídavok po tom, čo za veľkého potlesku speváčka opustila pódium po tanečnom hite On the Floor. Efektný prídavok začali pyrotechnické efekty a odkazy na projekčnej ploche, z ktorých sa prítomní dozvedeli, že interpretka "stále verí v lásku" a "musíme mať radi sami seba, aby sme mohli milovať druhých". Lopez sa s publikom rozlúčila prezlečená do lesklých zlatých šiat za sprievodu ohňov a tisícov poletujúcich konfiet.

Pestré vystúpenie začalo bez predkapely melódiou Never Gonna Give Up a čoskoro nasledoval hit Get Right zo sedem rokov starého albumu Rebirth. Niekoľko piesní malo veľmi osobný charakter, napríklad desať rokov stará hiphopovo ladená Jenny from the Block.

Lopez, ktorá prišla do českej metropoly z Mníchova aj so svojimi štvorročným dvojčatami Maxom a Emme, sa od začiatku snažila o komunikáciu s obecenstvom. "Som v Prahe prvýkrát, viete, odkiaľ som ja?" pýtala sa prítomných a dostala správnu odpoveď, že z newyorského Bronxu.

Speváčka, ktorá vlani vydala siedmy štúdiový album Love?, pripomenula aj svoj portorikánsky pôvod, keď v druhej časti koncertu ponúkla pieseň Qué Hiciste zo španielsky naspievaného albumu Como Ama una Mujer z roku 2007. Koncert sprevádzala bohatá choreografia, v jednej chvíli sa dokonca pódium premenilo na boxerský ring. Najmä prítomné ženy, z ktorých mnohé ku koncu koncertu nadšene tancovali nielen na ploche na státie, ale aj v uličkách medzi sedadlami, pobavili svalnatí tanečníci vyzlečení do polovice tela. Medzi nimi bol aj Lopezovej partner Casper Smart.

Svetové turné začala Lopez 14. júna v Panama City, sedem zastávok bolo naplánovaných v Južnej Amerike. Vďaka obrovskému záujmu fanúšikov, ktorí severoamerické koncerty vypredali v priebehu pár hodín, sa v niekoľkých mestách pridávali ďalšie predstavenia. Na jeseň sa turné presunulo do Európy.

Jennifer Lynn Lopez sa narodila 24. júla 1969. Už ako štvorročnú ju matka prihlásila do hodín tanca a v siedmich rokoch vystupovala na školských predstaveniach. Za účinkovanie v snímke Policajtka (2001) inkasovala deväť miliónov dolárov a stala sa najlepšie platenou latinskoamerickou herečkou. Jej spevácky debut s názvom On the 6 vyšiel v roku 1999. Hlavnú fyzickú prednosť Lopez ocenili v roku 2005 aj čitatelia amerického magazínu Oxygen, ktorí jej prisúdili prvenstvo v ankete o najkrajšie pozadie medzi hollywoodskymi celebritami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu