Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

J-Lo dráždila na žúre v šatách ledva pod zadok: Vytasila dokonalé stehná!

Jennifer Lopez provokovala odhalenými nohami v odvážnych šatách. Zobraziť galériu (11)
Jennifer Lopez provokovala odhalenými nohami v odvážnych šatách. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Tvrdé tréningy prinášajú sladké ovocie! Jennifer Lopez (43) si svoju kariéru vybudovala na oblejšom pozadí a imidži sexi latino hviezdy. Po pôrode si však vyformovala figúru do závideniahodných tvarov a v štyridsiatke má tak zvodnejšiu postavičku ako zamlada. Nedávno bez najmenších zábran vystavila nohy v ultrakrátkych šatách.

Je ozdobou každého večierka! Hoci Jennifer Lopez momentálne koncertuje pre tisícové davy fanúšikov v európskych metropolách, rodinu pritom nijako nezanedbáva. Vo francúzskom meste lásky usporiadala pre svoju sestru Lyndu narodeninový žúr, na ktorý pozvala svojho zajačika a množstvo priateľov. Nečudo, že si na príprave oslavy dala naozaj záležať.

Dvojnásobná mamička sa ani tentoraz o svoje stabilné miesto v centre pozornosti nedelila. Upriamila ju rovno na seba extravagantným outfitom, ktorý svojou dĺžkou vzbudzoval obdivné pohľady u opačného pohlavia. J-Lo si však takýto sexi kúsok mohla pokojne dovoliť – jej vytrénované nohy totiž rozhodne stoja za pohľad.

Hollywoodska diva pozdvihla pohárik a predniesla prípitok na sestrinu počesť po boku o 18 rokov mladšieho milenca Caspera Smarta. Slušnej hystérii sa však teší aj pred svojimi vystúpeniami vďaka veľavravným odkazom na mikroblogovacej sieti Twitter. „Hej, miláčikovia, asi o 20 minút opustím hotel! Je Bologna pripravená opäť tancovať?“ naznačila svoju plánovanú trasu pred koncertom v Taliansku. Zdá sa, že po desiatkach rokov v brandži si Jennifer na kričiaci dav a ovácie stále potrpí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu