Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vychytená modelka hore bez: Ukázala nahé prsia aj roztrasené brucho!

Kate Moss hore bez Zobraziť galériu (13)
Kate Moss hore bez (Zdroj: profimedia.sk)

FORMENTERA – Na diéty zvysoka kašle! Britská modelka Kate Moss (38) sa na výslní modelingu pohybuje už od 90. rokov minulého storočia. Ak si však vyrazí na dovolenku, dopraje si všetko, na čo má chuť. Bez ostychu tak vystavuje nafúknuté brucho a s vrchným dielom bikín sa vôbec neunúva.

Prsia ako na výstave! Ak sa v niektorej z letných destinácií objaví Kate Moss, dovolenkári vedia, že o pikantné okamihy budú mať postarané. Blondínka totiž vďaka skúsenostiam z modelingu medzi hanblivky nepatrí a na pláži sa príliš zahaľovať nezvykne. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery zo španielskeho letoviska, kam si pred pár dňami odskočila s manželom Jamiem Hinceom.

Kate by sme pokojne mohli zaradiť k najodvážnejším celebritám, ktoré sú na prítomnosť paparazzov takpovediac zvyknuté. Zrejme preto si modelka starosti s bikinami počas uplynulých dní vôbec nerobila. Vystačila si len so spodným dielom a svoje vnady pred očami zvedavcov nijako neschovávala.

Zaujímavosťou je, že Kate sa počas každej dovolenky so železnou pravidelnosťou zaokrúhľuje v oblasti pupka a bokov. Aj tentoraz sa jej inokedy štíhle bruško zaoblilo a matka takmer 10-ročnej dcéry nadobudla ženskejšie krivky. Na kráse jej to síce neubralo, po návrate na domácu pôdu však zrejme bude musieť zaradiť v maškrtení nižšiu rýchlosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu