Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Herečku Lindsay Lohan museli náhle hospitalizovať!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (8)
Lindsay Lohan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americkú herečku Lindsay Lohan museli v nedeľu večer hospitalizovať. Do newyorskej nemocnice Mt. Sinai ju previezli po tom, čo začala mať vážne problémy s dýchaním. Dvadsaťšesťročnej hviezde dali antibiotiká a ihneď ju prepustili.

Podľa jej hovorcu sa už má dobre a odpočíva vo svojej hotelovej izbe. Herečka priateľom v ostatných týždňoch hovorila, že bojuje s atypickým zápalom pľúc. V nedeľu sa jej stav tak zhoršil, že musela vyhľadať odbornú pomoc.

Lohan mala zdravotné problémy aj v júni, kedy k nej museli zavolať záchranku po tom, ako od vyčerpania stratila vedomie. Hospitalizácia však vtedy nebola nutná. Herečka stratila vedomie pri nakrúcaní životopisnej snímky Liz & Dick o legendárnej herečke Elizabeth Taylor, v ktorej hrá hlavnú úlohu. Len týždeň predtým ju v kalifornskej Santa Monice hospitalizovali po dopravnej nehode, pri ktorej si privodila drobné zranenia.

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch ako Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a porušovaním zákona.

V ostatných rokoch porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Jej kariéra sa však opäť rozbieha, diváci ju uvidia v spomenutom televíznom filme Liz & Dick či v komédii Scary Movie 5. Informácie pochádzajú z webstránok tmz.com, people.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu