Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Objatia a prisaté ústa: Francúzske krásky sa na premiére vrhli na seba!

Roxanne Mesquida a Josephine De la Baume sa na červenom koberci bez zábran vrhli na seba.
Roxanne Mesquida a Josephine De la Baume sa na červenom koberci bez zábran vrhli na seba. (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY – Nečakane zmyselné Francúzsky! Len málokedy môžu fanúšikovia na červenom koberci vidieť prejavy ozajstného kamarátskeho puta medzi dvomi ženami. V talianskom meste na vode však Roxanne Mesquida a Josephine De la Baume nezaháľali. Na tamojšom festivale predviedli náruživé divadlo.

Horúce bozky narúžovaných pier! O takýto nevšedný zážitok sú bohatší návštevníci 69. ročníka filmového festivalu v Benátkach, ktorí tento týždeň zavítali na premiéru snímky The company you keep. Medzi exkluzívnymi hosťami totiž nechýbali pôvabné dámy s francúzskym pôvodom, ktoré dorazili ruka v ruke. Nezostali však len pri priateľských dotykoch.

Roxanne Mesquida a Josephine De la Baume sa pred cvakajúcimi fotoaparátmi bez ostychu objímali a bozkávali. A to aj napriek tomu, že druhá menovaná kráska je už rok šťastne vydatá za anglického hudobníka a DJ-a Marka Ronsona. Čo on sám hovorí na necudné a verejné laškovanie svojej zákonnej polovičky, zatiaľ nevedno. Isté však je, že dámske duo vyvolalo v Taliansku značný rozruch.

To, že sa na podujatí objavila Roxanne, nie je nijakým prekvapením. V kuloároch je totiž známa ako vášnivá diváčka filmov. Len za jediný rok si ich stihne pozrieť okolo 400, pričom každý z nich starostlivo vyberá. Pôvodne sa sama venovala herectvu, od istého času sa však venuje mixovaniu hudby na módnych prehliadkach. Momentálne žije v niekdajšom príbytku Charlieho Chaplina a so svojou matkou pripravuje spoločnú knihu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu