Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Utrápená Jennifer Aniston v kŕčoch: Prvé tehotenské nevoľnosti?!

Jennifer Aniston na pondelňajšom nakrúcaní potrápili žalúdočné nevoľnosti. Zobraziť galériu (12)
Jennifer Aniston na pondelňajšom nakrúcaní potrápili žalúdočné nevoľnosti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nemala svoj deň! Odkedy sa Jennifer Aniston (43) intímne zblížila s Justinom Therouxom (41), prežíva mimoriadne šťastné obdobie. Po nedávnych zásnubách jej k dokonalej idylke chýba už len vytúžený potomok. Čerstvé zábery však naznačujú, že po mesiacoch dohadov by herečka naozaj mohla byť tehotná.

Komplikácie na nakrúcaní! Aj keď je Jennifer Aniston na pľaci považovaná za profesionálku, takisto sa jej občas pritrafia zdravotné ťažkosti. Niečím podobným si prechádzala hneď v úvode tohto týždňa, kedy už na prvý pohľad nebola vo svojej koži. Prípravu zbrusu novej snímky We Are The Millers jej v Severnej Karolíne znepríjemňovali žalúdočné nevoľnosti.

Konečne „v tom“? Čerstvo zasnúbená herecká hviezda by v pondelok len s ťažkosťami zakrývala utrápený výraz v tvári a dojem, že s ňou niečo nie je v poriadku. Po celý čas si totiž hladila nafúknuté bruško, alebo sa premávala so skríženými rukami, akoby ju trápili kŕče. A keďže má Jennifer už dávno po štyridsiatke, médiá okamžite spustili novú vlnu špekulácií o prípadnom tehotenstve. Biologické hodiny jej predsa už dlhšie bijú na poplach.

O tom, že plavovláska už nie je v takej forme ako kedysi, svedčí jej takmer o polovicu mladšia dablérka. Súčasťou spomínaného filmu sú totiž zábery, na ktorých by sa Jen mala objaviť len v bielizni. Jej zadok si však „zahrá“ sexi kosť s vyšportovaným telom. Úloha prostitútky tak v niektorých okamihoch začína byť nad herečkine sily.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu