Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zahanbená Jennifer Aniston: V hlavnej úlohe opäť bradavky!

Jennifer Aniston v priliehavom tope s presvitajúcimi obrysmi bradaviek Zobraziť galériu (10)
Jennifer Aniston v priliehavom tope s presvitajúcimi obrysmi bradaviek (Zdroj: profimedia.sk, )

LOS ANGELES – Na rafinované odhaľovanie ženskosti nedá dopustiť! O Jennifer Aniston (43) je známe, že podprsenky k obľúbeným kúskom jej garderóby nepatria. Nielen na červenom koberci, ale tiež v súkromí rada dopraje svojim vnadám slobodu. Z jej bradaviek sa však stal fenomén, ktorý si všímajú aj ženy.

Opäť vyrazila naostro! Keď Jennifer Aniston prijímala pozvanie do relácie moderátorky Chelsea Handler, zaručene netušila, akých postrehov sa dočká. Keďže však ide o nočnú talkšou, televízna tvár odhodila zábrany. Ako herečkina blízka priateľka si bez okolkov zašpásovala na jej účet. Zahanbená Jennifer s červeňou v lícach len neveriacky krútila hlavou.

Blondínka do štúdia dorazila v nohaviciach a v lesklom tope bez rukávov. Outfit sa niesol v tmavých odtieňoch a tak to, že Jen spodnú bielizeň nechala doma, by si diváci zrejme ani neboli všimli. Prostoreká Chelsea však otázku presvitajúcich bradaviek neobišla a na rovinu poznamenala: „Keď Jen zavíta do šou, jej bradavky sú vždy nejakým spôsobom veľmi, veľmi skloňované. Ale dnes nie, dnes ich nevidím... A vlastne vidím.“

Hollywoodska kráska sa v pomykove zmohla len na výbuch smiechu. Neskôr sa však debata strhla na tému jej blížiacej sa svadby. Rozprávajúc o snúbencovi Justinovi Therouxovi sa plavovláska dokonca neubránila slzám dojatia a šťastia. Či išlo len o dobre načasovaný herecký výkon, posúďte sami. Zdá sa však, že Jennifer a jej bradavky sa momentálne nemajú vôbec na čo sťažovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu