Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Jennifer Aniston odhalila veľké bruško: Tehotenstvo jej pristane!

Jennifer Aniston s tehotenským bruškom Zobraziť galériu (12)
Jennifer Aniston s tehotenským bruškom (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Konečne sa jej túžba vyplnila? Špekulácie o tehotenstve Jennifer Aniston (43) kolujú odvtedy, čo herečka prekročila prah štyridsiatky. S tikajúcimi biologickými hodinami a so zásnubami sa však vyrovnáva po svojom. Ste zvedaví, čo sa deje za dverami jej honosnej vily? Bezpečnostné kamery prinášajú zvláštnu ochutnávku.

Veľké tehotenské bruško, viacero parochní a dospelý syn! To sú len niektoré z prekvapení, ktoré niekdajšia hviezda sitkomu Priatelia naservírovala svojim fanúšikom. Urobila tak prostredníctvom záberov z bezpečnostných kamier vo vnútri jej príbytku, ktoré vďaka neznámemu zdroju unikli online.

Zvedavci a milovníci bulváru ale zostanú tentoraz zrejme trochu sklamaní. Pikantné video je totiž dielom samotnej Jennifer Aniston, ktorá sa upísala reklamám na balenú vodu istého amerického výrobcu. Najnovšia kampaň si zobrala na paškál celebritný život samotnej hviezdy a kolujúce fámy o jej osobe.

Spomínaná dokrútka zachytáva blondínku, ako sa vracia domov, pretože si zabudla vodu. Otočená ku kuchynskej linke si s úľavou zhodí široký sťahujúci pás, namiesto ktorého jej vykukne bruško v pokročilom štádiu tehotenstva. Jennifer dokonca nenútené prezradí, že nečaká len jedného potomka: „Ako sa majú moje malé trojičky? Musíte byť smädné.“

V ďalšej zo scén pricupitá Jimmy Kimmel v úlohe jej dospelého syna a prosíka ju, aby si mohol zaplávať. Keď ho ale mama posiela späť dovnútra, spustí nárek: „Zakaždým ma skrývaš. Myslím, že sa hanbíš a nechceš, aby ma niekto uvidel.“

Hoci ide len o kanadský žartík, treba herečke uznať aspoň jedno. Na tehotenstvo má najvyšší čas a brániť sa mu rozhodne nemusí. Aj s rastúcim bruškom totiž pôsobí ako atraktívna mamička.

Tip: Pozrite si Jennifer v seriáli Priatelia. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu