Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vyziabnutá hviezda Sexu v meste: Prepadnuté líca a telo anorektičky!

Pohľad na vychudnutú Sarah Jessicu Parker naháňa hrôzu. Zobraziť galériu (9)
Pohľad na vychudnutú Sarah Jessicu Parker naháňa hrôzu. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Takto má vyzerať ideál zdravých žien? Hoci sa Sarah Jessica Parker (47) zviditeľnila ako módna ikona a odborníčka na vzťahy, v súkromí by o ňu mnohí muži ani nezakopli. Aj napriek tvrdým kritikám si totiž herečka udržiava mušiu váhu. S vyciveným telom tak už z diaľky pôsobí priam odstrašujúco.

Zostala z nej len kosť a koža! Aj keď Sarah Jessica Parker nikdy nepatrila k dámam s okrúhlejšími ženskými tvarmi, jej posadnutosť štíhlosťou ďaleko prekračuje medze zdravého životného štýlu. Na jej postave by ste momentálne nenašli ani gram tuku navyše. Vďaka vpadnutým lícam dokonca zanecháva dojem, akoby bojovala s ťažkou chorobou.

Krehkú plavovlásku paparazzi tento týždeň zachytili v newyorských uliciach, kde obzerala reality a zháňala apartmán. Pracovný zhon už od skorých ranných hodín sa však nevábne podpísal najmä na jej tvári. Vystúpené lícne kosti a nohy tenké ako špáradlá z nej totiž urobili hotovú chodiacu kostru. Na Carrie z populárneho seriálu Sex v meste sa Jessica už vonkoncom nepodobá.

Napriek tomu, že herecká hviezda má popri trojročných dvojičkách povinností vyše hlavy, bez pracovného zaťaženia by dlho nevydržala. „Pre mňa je ťažké povedať pracovnej príležitosti 'nie'. Chcela som rodinu, ale ešte predtým som bola kariéristka. Snažím sa tieto dve veci skĺbiť dokopy, no niekedy sa mi to darí viac, inokedy menej,“ priznala na margo svojho nabitého programu. Zdá sa však, že dlhá pracovná pauza a zopár výdatných večerí by jej naozaj neuškodilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu