Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Príšerná retuš hviezdnej Jessicy Parker: Na čínskej titulke má šikmé oči!

Sarah Jessica Parker je na obálke čínskeho časopisu vyretušovaná na nepoznanie. Zobraziť galériu (13)
Sarah Jessica Parker je na obálke čínskeho časopisu vyretušovaná na nepoznanie. (Zdroj: Harper's Bazaar China)

LOS ANGELES – To je ale drzosť! Účinkovanie v seriáli Sex v meste vynieslo herečke Sarah Jessice Parker (47) popularitu v celosvetovom meradle a zviditeľnenie na všetkých kontinentoch. Zdá sa však, že vo východnej časti zemegule majú o nej naozaj svojskú predstavu. Na obálke tamojšieho magazínu sa herečka usmieva vyretušovaná na nepoznanie. Dokonca má oči uspôsobené tvaru typickému pre kultúru aziatov.

Poriadne si na nej zgustli! Hoci Sarah Jessica Parker ešte zďaleka neprekročila prah päťdesiatky, kvôli príliš chudej postave s ňou grafici na výsledných záberoch majú práce vyše hlavy. Herečka je totiž známa šľachovitými rukami a nevyhýbajú sa jej ani vrásky. Podoba, do ktorej ju upravili retušéri na čínskej verzii časopisu Harper's Bazaar, však berie dych. Na titulnej strane marcového čísla hollywoodska hviezda pózuje so šikmými očami.

Extrémne vyhladená pleť a pokožka krku aj rúk nestačila – tak vyznieva fotografia s Jessicou v hlavnej úlohe. Pribudla jej totiž aj objemná lesklá hriva a pohľad mačkovitej šelmy so „svietiacimi“ dúhovkami. O prirodzenej dáme v tomto prípade nemôže byť ani reči. Zrejme by sa sotva našiel pixel, ktorý by tvorcovia módneho časopisu v grafickom programe neupravili. Mnohí fanúšikovia sa dokonca v internetových diskusiách vyjadrili, že si Jessicu pomýlili so Céline Dion.

Aj keď ultraštíhlej celebrite rola Carrie Bradshaw v seriáli Sex v meste priniesla obrovský úspech, s touto postavou sa veľmi nestotožňuje. „Nie je to identita, s ktorou by som bola prepojená. Som vďačná, ak niekto povie čokoľvek milé. Ak povedia niečo menej príjemné, beriem to ako súčasť niekoho, kto so mnou nemá nič spoločné,“ prezradila v nedávnom rozhovore. Dodala však, že móda má v jej živote vlastné miesto a teší sa z privilégia, že si môže požičiavať nádherné šaty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu