Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Belgická princezná vek nezapiera: Faldíky a povädnuté prsia v bikinách!

Princezná Astrid v bikinách Zobraziť galériu (4)
Princezná Astrid v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

GALLIPOLI – Prirodzenosť vpred! Zatiaľ čo ostatné známe päťdesiatničky sa predbiehajú v počte omladzovacích ošetrení, belgická princezná Astrid si z pribúdajúcich rokov ťažkú hlavu nerobí. Napriek tomu, že má zopár kíl navyše, na pláži sa ani v zrelom veku neváha vyzliecť do dvojdielnych bikín.

Sebavedomie jej nechýba! O členoch kráľovských rodín je známe, že rešpektujú prísny protokol a na verejnosti sa neobnažujú. Dcéra kráľa Alberta II. však k puritánkam rozhodne nepatrí. Na tohtoročnú letnú dovolenku sa vybrala to talianskej prímorskej destinácie, kde bez ostychu predvádzala korpulentnú postavu.

O tom, že princeznej sú drahé kozmetické zákroky takmer cudzie, svedčali najmä vrásky na tvári, ktoré k jej veku, pochopiteľne, patria. Rovnako ako povädnuté poprsie, vypuklé bruško so striami a robustnejšie stehná. V červených bikinách tak zapadla medzi bežné dámy, akých sa na pláži premávajú celé stovky. A ako bonus pridala pri pohľade zozadu aj viditeľnú celulitídu v kritických partiách.

Princezná Astrid v bikinách
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keďže sa Astrid počas roka príliš neopaľuje, po krátkom pobyte na slnku sa jej bledá pokožka začala pripekať. Červenkastý nádych bol najviac viditeľný v okolí vypálených ramienok predchádzajúceho modelu bikín. Princ Lorenz, ktorý jej v letovisku robí spoločnosť, by mal na svoju zákonitú polovičku očividne dozerať častejšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu