Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pozrite, čo má doma šéfkuchár Jamie Oliver: Strhanú a opuchnutú žiarlivku!

Manželku Jamieho Olivera zožiera chorobná žiarlivosť. Zobraziť galériu (6)
Manželku Jamieho Olivera zožiera chorobná žiarlivosť. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Obrovská kríza! Hoci sa manželstvo Jamieho Olivera (37) javilo ako vydarené, po rokoch ho predsa len dobehli vážne problémy. Tým najväčším je chorobná žiarlivosť kuchárovej polovičky Jools (37). Tá neustále snorí a hľadá dôkazy manželovej nevery. Strhaná a vyčerpaná chodí ako bez duše.

Ocitli sa na rázcestí? Jamie Oliver si so svojou láskou Jools povedal spoločné „áno“ už pred dvanástimi rokmi. Odvtedy stihol svoju kariéru za sporákom rozbehnúť na plné obrátky a spolu s manželkou splodiť štyri ratolesti. Zdá sa však, že jeho polovička po spoločne strávenom viac než desaťročí prepadla zvláštnej paranoji. Zvnútra ju nahlodáva nedôvera, čo sa nevábne podpisuje aj na jej zovňajšku.

Bez mejkapu, s obrovskými vačkami pod očami a s utrápeným výrazom v tvári. V takejto nelichotivej podobe paparazzi tento týždeň zastihli štvornásobnú mamičku v londýnskych uliciach pri návrate z nákupov. Už na prvý pohľad bolo zrejmé, že prežíva nie najľahšie obdobie. Čo sa za jej bezsennými nocami vlastne skrýva, pritom vyplávalo na povrch len nedávno.

„Áno, skontrolujem mu e-mail, jeho účet na Twitteri, prezriem mu aj telefón. Všetko sa zdá byť v poriadku. Hovorí, že som žiarlivé dievča, ale ja si myslím, že som ešte dosť v pohode,“ šokovala Jools Jamieho fanúšikov svojou úprimnosťou. Šéfkuchár bez čapice to teda pri svojej partnerke momentálne nemá najružovejšie. So žiarlivou polovičkou v pätách sa totiž nie každý muž dokáže naozaj vyrovnať a tváriť sa, že mu to neprekáža.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu