Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

J-Lo nahodila bikiny: Oblý zadoček si kryla svetrom!

Jennifer Lopez na pláži s milencom a synom Maxom. Zobraziť galériu (17)
Jennifer Lopez na pláži s milencom a synom Maxom. (Zdroj: profimedia.sk)

RIO DE JANEIRO – Užíva si! Zdá sa, že Jennifer Lopez (42) po boku o 18 rokov mladšieho milenca naďalej prežíva mimoriadne šťastné obdobie. Dôkazom môže byť spoločný oddych na exotickej pláži v Brazílii. Speváčka sa však pri vode nepredviedla v bikinách v plnej kráse. Zatiaľ čo horný diel plaviek ukázala, ten spodný si pred očami zvedavcov kryla svetrom. Zrejme chcela dopriať pohľad na svoje vychýrené pozadie iba partnerovi.

Perfektná mama a milenka v jednom! Týchto úloh sa Jennifer Lopez zhostila na pobreží brazílskej metropoly, kde si popri vystúpeniach vychutnáva chvíle oddychu a slnečné lúče. Pohodu jej spríjemňuje tanečník Casper Smart, s ktorým tvorí pár už niekoľko mesiacov. Za tento čas sa s ním zblížila nielen ona, ale aj jej ratolesti Max a Emme. Ich otcom je síce spevák Marc Anthony, s jeho náhradou sa však dvojičky rozhodne nenudia.

Potetovaný Casper s vypracovaným telom svoju pozornosť sústredil najmä na Maxa, s ktorým sa vyšantil v piesku. Za pomoci vedierka a lopatky sa totiž spoločnými silami pokúsili zahrabať na pláži jedného z ochrankárov. Latino diva v bielych dvojdielnych plavkách všetko pozorne sledovala a vydávala inštrukcie. Svoje vychýrené pozadie tentoraz síce schovávala, na štyridsiatničku však predviedla vynikajúcu formu.

Aj keď všetko na prvý pohľad vyzerá priam idylicky, istým drobným problémom sa hudobná ikona nevyhla. Minulý štvrtok sa podrobila vyšetreniu v nemocnici, kam ju dohnala bolesť chrbta. Krátko na to jej počas koncertu v Buenos Aires neznámy zlodej vyraboval šatňu. Odniesol si osobný počítač, fotoaparát a tašku s osobnými dokumentmi. Fanúšikom však prostredníctvom Twitteru oznámila, že je v poriadku. „Bola som ráno na röntgene... všetko je v poriadku. Kokosové orechy začínajú byť príliš veľké na to, aby som ich nosila oba naraz. Auuu...“ zdôverila sa v statuse. Narážala pritom na svoje dvojičky, ktoré rastú ako z vody.

Tip: Pozrite si filmy s Jennifer Lopez. Vyhľadajte si ju na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu