Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Takto skáče do bazéna J-Lo: V úsporných bikinách je stále sexi kosť!

Jennifer Lopez si v minimalistickom modeli bikín skočila do bazéna. Zobraziť galériu (10)
Jennifer Lopez si v minimalistickom modeli bikín skočila do bazéna. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Šanteniu vo vode sa nebráni! Aj keď Jennifer Lopez prednedávnom oslávila už 43. narodeniny, popri starostlivosti o svoje dvojičky duchom nestarne, práve naopak. Vďaka nim a mladšiemu milencovi si dokáže bazén vychutnávať plnými dúškami. S takým telom, aké má práve táto latino diva, sa skáče jedna radosť.

Užíva si! Hoci sa J-Lo momentálne naplno venuje práci a svojmu svetovému turné, nezabúda ani na oddych a čas strávený so svojimi dvomi ratolesťami. Aj preto sa tento týždeň nahodila do žltých bikín a vzala svoje deti k hotelovému bazénu. Spolu s 25-ročným milencom Casperom Smartom sa tak zhostili úlohy príkladnej rodinky.

Dvojičky Max a Emme sú práve vo veku, kedy hry vo vode a skákanie do bazéna doslova milujú. Našťastie, majú po svojom boku mamu, ktorá im aj v zrelom veku bez váhania ukáže, ako na to. Jennifer totiž nepatrí medzi suchárky – svoje výstavné krivky bez veľkých rečí vrhla do vody. Ukázala pri tom, že sa stále môže pochváliť plochým bruškom a vypracovanými nohami. Vďaka hodinám tanca a náročným tréningom sa totiž pribúdajúce roky na jej figúre zatiaľ nepodpisujú.

Hudobná hviezda sa síce v oblasti kariéry nemá na čo sťažovať, no ku šťastiu jej momentálne predsa len niečo chýba. Sú to kamery, štáb a všetok cirkus okolo nakrúcania. Okrem speváčky je totiž dušou aj herečkou: „Naozaj mi chýba nakrúcanie filmov. Mám pocit, že uplynulé dva roky som sa sústredila len na svoju hudbu. Ale práca pred kamerou je niečo, čo milujem, v podstate som s tým v tomto biznise začínala a vydržalo mi to do dnes. Som herečka a potrebujem nakrúcať,“ prezradila v rozhovore pre The Associated Press. Svoje túžby si už čoskoro bude môcť naplniť v rámci prípravy thrilleru Parker, ktorý by mal vyjsť budúci rok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu