Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

J-Lo a dráždivý sex v sprche: Na tohto svalovca sa jej zajačik nechytá!

Jennifer Lopez v horúcej sexuálnej scéne so svalovcom Jasonom Stathamom Zobraziť galériu (11)
Jennifer Lopez v horúcej sexuálnej scéne so svalovcom Jasonom Stathamom (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Užila si v náručí iného! Jennifer Lopez (43) už celé mesiace plní stránky bulvárnych plátkov svojím románikom s výrazne mladším milencom. Pred časom ju však zamestnávalo vypracované telo Casanovu z celkom odlišnej kategórie. Matka dvojičiek to roztočila v dráždivej sexuálnej scéne s Jasonom Stathamom (45).

Na nakrúcaní bolo poriadne horúco! Hoci Jennifer Lopez poznáme predovšetkým ako latino divu s mikrofónom v ruke, k jej životu neodmysliteľne patrí aj herectvo. V súčasnosti má rozbehnutých hneď niekoľko projektov, ktoré si jej fanúšikovia budú môcť pozrieť už budúci rok. Jedným z nich je akčný thriller Parker s patričnou dávkou erotiky. Tú si dvojica hlavných hrdinov užívala v pare a pod prúdom horúcej vody.

Spomínaná snímka bola pre dvojnásobnú mamičku ozajstnou výzvou, pretože obsahuje aj ďalšie provokatívne momentky. Jennifer sa musela pred Jasonom a kamerami najskôr pretŕčať len v spodnej bielizni. „Vyzleč sa, aby som videl, či nás neodpočúvajú,“ prikázal jej britský sexsymbol v role Parkera. Na túto úlohu však J-Lo dablérku nepotrebovala. Vďaka tancu svoje vyformované krivky predviedla v celej kráse.

Ktovie, čo na pripravovaný film hovorí herečkin zajačik Casper Smart. Ten ako tanečník má síce závideniahodnú kondíciu, no Jason je ostrieľaný zvodca úplne iného kalibru. Ako sa Jennifer s ním nakrúcalo, sa zrejme dozvieme až v čase premiér. Tie by sa mohli uskutočniť už začiatkom roku 2013.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu