Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi Ashley jednou z hviezd Scary Movie 5!

Ashley Tisdale Zobraziť galériu (6)
Ashley Tisdale

LOS ANGELES - Americká herečka Ashley Tisdale si zahrá jednu z hlavných úloh vo filme Scary Movie 5, ktorý začnú nakrúcať už toto leto. Režisérom snímky je Malcolm Lee, pričom o scenár sa postará spolu s Davidom Zuckerom, ktorý režíroval tretiu a štvrtú časť úspešnej série komédií. Päťka by mala do amerických kín prísť na budúci rok v januári.

Dvadsaťšesťročná Ashley Tisdale si zahrala v množstve seriálov, no do povedomia verejnosti sa dostala predovšetkým vďaka televízii Disney Channel a sérii filmov High School Musical (2006, 2007, 2008), kde si zahrala zápornú postavu Sharpay Evans, či seriálu Sladký život Zacka a Codyho (2005 - 2008). Ďalšiu dôležitú úlohu dostala v seriáli Hellcats: Superkočky v akcii (2010) a objavila sa i vo filmoch Donnie Darko (2001) či Príšerky v podkroví (2009).

Svoj hlas prepožičiava Candace a Constance v animovanom seriáli Phineas a Ferb (2007). Venuje sa tiež hudbe, jej prvý album Headstrong (2007) debutoval na piatom mieste amerického singlového rebríčka Billboard 200. V roku 2009 nasledovala ďalšia, už menej úspešná štúdiovka Guilty Pleasure. Informácie zverejnila webstránka www.hollywoodreporter.com.

Tip: Pozrite si skvelý film aj dnes večer. Vyberajte z programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu