Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ashley Tisdale z High School Musical: Nabalila si tohto muzikanta

Christopher French a Ashley Tisdale Zobraziť galériu (12)
Christopher French a Ashley Tisdale (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Ashley Tisdale má nového priateľa. Po tom, ako sa v tajnosti rozišla s režisérom Scottom Speerom, sa dala dohromady s muzikantom Christopherom Frenchom.

Ona má veľmi rada tieto rockerské tipy,“ potvrdil pre magazín Us Weekly zdroj z blízkeho okolia hviezdy. „Majú spoločných priateľov, zoznámili sa vďaka nim,“ dodal. Zamilovaná dvojica sa už pred zrakom verejnosti neskrýva. Tento týždeň ich spolu videli na spoločných nákupoch v Los Angeles. Pred Tisdale randil French s hviezdou seriálu Teória veľkého tresku (2007) Kaley Cuoco.

Dvadsaťsedemročná Ashley Tisdale sa predstavila v množstve seriálov, no do povedomia verejnosti sa dostala predovšetkým vďaka televízii Disney Channel a sérii filmov High School Musical (2006, 2007, 2008), kde si zahrala zápornú postavu Sharpay Evans, či seriálu Sladký život Zacka a Codyho (2005 - 2008). Ďalšiu dôležitú úlohu dostala v seriáli Hellcats: Superkočky v akcii (2010) a objavila sa i vo filmoch Donnie Darko (2001) či Príšerky v podkroví (2009). Svoj hlas prepožičiava Candace a Constance v animovanom seriáli Phineas a Ferb (2007). Venuje sa tiež hudbe, jej prvý album Headstrong (2007) debutoval na piatom mieste amerického singlového rebríčka Billboard 200. V roku 2009 nasledovala ďalšia, už menej úspešná štúdiovka Guilty Pleasure.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu