Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zaoblená Miss World: Doma nenávidená bacuľka, v Cannes oslnivá kráska!

Aishwarya Rai Bachchan prirodzenou krásou uchvátila Cannes. Zobraziť galériu (8)
Aishwarya Rai Bachchan prirodzenou krásou uchvátila Cannes. (Zdroj: SITA)

CANNES – Bollywoodska zvrátenosť! Aj tak by sa dal nazvať tlak zo strany domácich médií a fanúšikov na indickú megahviezdu menom Aishwarya Rai Bachchan (38). Tá síce len pred polrokom ležala na pôrodnej sále, no tehotenské kilá vraj nezhadzuje dosť rýchlo. Pre mamičkovské obliny padli už aj kruté obvinenia zo zrady.

O chudnutí najkrajšej ženy sveta majú vlastnú predstavu! Reč je o exotickej kráske, ktorá si v roku 1994 vyslúžila korunku a šerpu s titulom Miss World. Následne sa stala medzinárodne uznávanou herečkou, pričom vďaka snímke Pýcha a predsudok prerazila aj za veľkou mlákou. V novembri minulého roka priviedla na svet svoju prvorodenú dcérku, no z materstva sa dlho netešila. Dnes čelí útokom, podľa ktorých je tučná a chudne príliš pomaly.

Vlnu ostrej kritiky na adresu relatívne čerstvej mamičky odštartovala fotografia s dvojitou bradou. „Je bollywoodskou herečkou, a preto vyzerať dobre a fit je jej povinnosťou. Mala by sa učiť od ľudí ako Victoria Beckham, ktorá má svoju veľkosť 0 naspäť len týždne po pôrode,“ to sú len niektoré komentáre drsných koláží. Rozhorčení fanúšikovia totiž Aishwaryu prirovnávajú k slonovi a tvrdia, že popôrodnými kilami zradila ich krajinu.

Mierne zaoblená, ale s o to s väčšou gráciou sa tmavovláska objavila na tohtotýždňovom benefičnom podujatí amfAR. Medzi hviezdami svetového formátu sa pritom nestratila, práve naopak. Krivky zahalila do outfitu s národnými prvkami a nechala vyniknúť svojej výnimočne krásnej tvári. Zatiaľ čo sa doma stretáva s nenávistnými reakciami, na francúzskej pôde jej takáto kombinácia vyniesla patričný úspech.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu