Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hviezda Stratených duší bez mejkapu: Kráska alebo tuctovka z ulice?

Jennifer Love Hewitt bez mejkapu Zobraziť galériu (9)
Jennifer Love Hewitt bez mejkapu (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Za svoju prirodzenosť sa nehanbí! Hoci Jennifer Love Hewitt (33) zvykne bez váhania vyjsť do ulíc neupravená, nie vždy sa stretne s pozitívnymi ohlasmi. Jej najnovší príspevok s nenalíčenou tvárou však zrejme bude výnimkou. Herečka zverejnila privátnu fotku bez mejkapu, na ktorej nevyzerá najhoršie.

Odhodila zábrany! To, že Jennifer Love Hewitt vyumelkovanému zovňajšku príliš nefandí, nie je nijakým tajomstvom. Paparazzi ju totiž už niekoľkokrát zachytili, ako sa v losangelských uliciach premávala v ležérnom outfite a bez akejkoľvek úpravy. Najnovšie sa však hlavná hrdinka seriálu Stratené duše podelila o svoj prirodzený vzhľad z vlastnej iniciatívy. A za prešľap tento krok považovať rozhodne nemožno.

„Takto vyzerám bez mejkapu,“ komentovala Jennifer svoj čerstvý prírastok v mikroblogovacej sieti Twitter. Na fotke z mobilného telefónu má totiž tenučké obočie, riasy bez maskary a sympatický úsmev. Vďaka slabému rozlíšeniu navyše niet po nedokonalostiach na jej pleti ani stopy. Krásou svojim nasledovníkom dych zrejme nevyráža, no súkromný obrázok určite nie je na zahodenie.

Obdarená brunetka svoje odvážnejšie „ja“ momentálne predvádza na televíznych obrazovkách v rámci seriálu The Client List. Kvôli postave, ktorú stvárňuje, sa pred kamerami najčastejšie premáva polonahá. Tvrdí však, že má svoje hranice. „Nie, neukázala by som sa nahá. Nie je to nič, s čím by som sa stotožňovala,“ zaujala rázne stanovisko v nedávnom rozhovore. Na vysvetlenie ešte dodala: „Myslím, že je viac sexi, keď neukážete všetko. Predstavivosť dokáže oveľa viac.“ Na promo fotografiách k televíznej šou však priveľa priestoru na fantáziu fanúšikom nenechala. Alebo už na šteklivé fotenie pozabudla?

Tip: Pozrite si seriál Stratené duše. Čas vysielania zistíte na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu