Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kráska zo Stratených duší tasila ženské zbrane: Som malá televízna šľapka!

Jennifer Love Hewitt opäť vytasila ženské zbrane a žartovala na vlastný účet. Zobraziť galériu (9)
Jennifer Love Hewitt opäť vytasila ženské zbrane a žartovala na vlastný účet. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Bez servítky! Aj keď ju slovenský divák pozná najmä ako naháňačku duchov v seriáli Stratené duše, Jennifer Love Hewitt (34) v súčasnosti hviezdi v oveľa pikantnejšom projekte. Práve vďaka nemu si od starej mamy vyslúžila prezývku, ktorá ju zaradila k lacným pobehliciam. Herečka s výstrihom na zabitie sa však tomu vonkoncom nebráni.

Zabaví sa aj so starými rodičmi! Hoci si Jennifer Love Hewitt dlho pestovala imidž distingvovanej mladej dámy, v seriáli The Client List odhodila zábrany a vrhla sa na dráždivejšie scény. Tomu prispôsobila aj svoju garderóbu mimo nakrúcania a zmenila sa na zvodnú cicu s hlbokými výstrihmi. Obrat zovňajšku o 180 stupňov zaznamenala aj herečkina babička, ktorá svoju vnučku častuje naozaj zaujímavou prezývkou.

Atraktívna brunetka sa tento týždeň blysla v talkšou moderátorky Ellen DeGeneres, kde svojím vyzývavým outfitom odzbrojila aj ostrieľaného komika Matthewa Perryho. Ten na rafinované šaty svojej kolegyne zareagoval s humorom sebe vlastným: „Toto by mohol byť môj obľúbený deň.“ K slovu sa však dostala aj Jennifer, ktorá prezradila, ako jej účinkovanie v provokatívnom programe vníma stará mama.

„Starká ignoruje tie časti, ktoré sa jej nepáčia a tvári sa, že sa vôbec nedejú. Ale volá ma za to 'malá televízna šľapka'. Myslí si, že je to zábavný seriál,“ vysvetlila obdarená diva v hosťovskom kresle. S rolou terapeutky v odvážnych modeloch spodnej bielizne sa tak očividne stotožnila naozaj rýchlo. Ktovie však, kedy nadobudnuté skúsenosti zúročí v podobe perspektívneho vzťahu. Už dlhší čas sa totiž v spoločnosti objavuje sólo a stálejšia známosť sa po jej boku nevyskytuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu