Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tehotná hviezda Stratených duší sa guľatí do krásy: Tej ale narástol zadoček!

Tehotná Jennifer Love Hewitt sa už vo štvrtom mesiaci výraznejšie zaokrúhlila. Na kráse jej to však rozhodne neubralo. Zobraziť galériu (15)
Tehotná Jennifer Love Hewitt sa už vo štvrtom mesiaci výraznejšie zaokrúhlila. Na kráse jej to však rozhodne neubralo. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Naberá tehotenské krivky! Hoci budúcej mamičke Jennifer Love Hewitt (34) do pôrodu prvého potomka ešte chýba nemálo mesiacov, už teraz je jasné, že svojmu apetítu necháva voľný priebeh. Stúpajúca ručička váhy sa jej totiž postarala nielen o rastúce bruško, ale tiež zväčšujúci sa zadok. Herečka však vyzerá senzačne a doslova žiari šťastím.

Všetky starosti odhodila bokom! Mnohé krásky zo sveta šoubiznisu sa priberania v tehotenstve obávajú do takej miery, že majú na mieru ušitý jedálny lístok, aby po pôrode nemuseli zhadzovať takmer nijaké kilá. Takýto stres však rozhodne nepatrí ku gravidite brunetky Jennifer Love Hewitt. Tá si svojho prvého potomka pod srdcom vychutnáva na maximum a teší sa z výrazne ženskejších kriviek.

Hollywoodska hviezda sa cez víkend objavila na podujatí pod záštitou spoločnosti Disney. Na červený koberec tentoraz nedorazila v trendy šatách, ale v ležérnom štýle, ktorému dominovalo tematické tričko s obrázkom Mickeyho a Minnie. Tmavé nohavice herečku síce zoštíhľovali, no tehotenské bruško jej už vo štvrtom mesiaci vykúkalo v celej kráse. Paparazzi si tiež nemohli nevšimnúť, že Jennifer sa zaoblila v oblasti bokov a zopár centimetrov jej pribudlo aj na zadku.

Hlavná hrdinka seriálu Stratené duše v tehotenstve takpovediac rozkvitla a snaží sa zachovať si čo najpozitívnejší prístup. Z tohto dôvodu si nedávno deaktivovala svoj účet na sociálnej sieti Twitter. Neprajní „fanúšikovia“ jej totiž údajne zasielali ohavné správy. Bohužiaľ, pre všetku negativitu a hrozby, ktoré ľudia zdieľajú na Twitteri, so smútkom hovorím, že Twitter už nie je pre mňa,“ napísala na vysvetlenie a takpovediac aj na rozlúčku. So snúbencom Brianom Hallisayom randí už 16 mesiacov a očividne ani nemôže byť spokojnejšia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu