Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dráma v americkej SuperStar: Kolaps a pád rovno na pódiu!

Imani Handy zdramatizovala kastingové kolo v americkej speváckej šou. Zobraziť galériu (5)
Imani Handy zdramatizovala kastingové kolo v americkej speváckej šou. (Zdroj: fox)

LOS ANGELES – Nezvládla to! Niet nijakých pochýb o tom, že nároky na účastníkov speváckych súťaží sú mimoriadne vysoké. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila už aj 17-ročná Imani Handy, ktorá skolabovala priamo pred očami poroty. Stres a obrovské vypätie sa jej v šou stalo osudným. Pochopenie nenašla ani u zhrozenej Jennifer Lopez (42).

Zosypala sa! Hoci sa niektorí speváci narodili so zlatom v hrdle, len výnimočný hlas im k úspešnej kariére nestačí. To platí aj v prípade Imani Handy, ktorú na ceste za vysnívanou métou zastavila vlastná nervozita a vnútorné napätie. Nádejná speváčka sa v šou, ktorú v našich končinách poznáme pod názvom Slovensko hľadá SuperStar, postarala o mimoriadne dramatické chvíle. Odpadla priamo počas svojho výkonu.

Imani pred trojčlennú porotu v zložení Jennifer Lopez, Randy Jackson a Steven Tyler predstúpila s ďalšími troma súťažiacimi v rámci spoločnej skladby. Keď však prišla na rad so svojím sólom, tínedžerka sa roztriasla, podlomili sa jej kolená a zosunula sa na zem. Jej mama, ktorá ju rovnako nervózne sledovala v zákulisí, len hrôzou vykríkla a utekala za ňou na javisko.

V sále okamžite zavládlo hrobové ticho, pričom štáb sa Imani pokúsil postaviť na nohy. Za potlesku tak čokoládová hviezdička odkráčala nadýchať sa čerstvého vzduchu. Po návrate do sály však na ňu dobré správy nečakali. Napriek slzám a sľubom si totiž z úst J-Lo vypočula nepríjemný verdikt: „Ten tlak a množstvo hodín, je to na teba priveľa. Imani, je mi to ľúto, ale ideš domov.“ Či sa dospievajúcej slečne v hudobnom svete nakoniec podarí preraziť, ukáže až čas. V súťaži American Idol však v utorok v noci skončila.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Tip: Pozrite si radšej Hlas na Markíze. Čas vysielania sa dozvieš na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu