Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Oscarová 66-tka naostro: Na ovisnutých prsiach jej presvitali bradavky!

Goldie Hawn bez podprsenky ponúkla výhľad na ovisnuté prednosti aj s bradavkami. Zobraziť galériu (5)
Goldie Hawn bez podprsenky ponúkla výhľad na ovisnuté prednosti aj s bradavkami. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Prepočítala sa! Hoci udržiavanie sa v kondícii aj na staré kolená je chvályhodné, športovú výstroj podceňovať neradno. Dôkazom môže byť záber 66-ročnej oscarovej herečky Goldie Hawn (66). Tá si v ústrety fyzickej aktivite vyrazila naostro. Pohľad na jej spľasnutý hrudník však nikoho neohúril, práve naopak.

Horší ako zlý! Aj takto jednoducho možno opísať nápad hollywoodskej veteránky, ktorá si do losangelských ulíc vyrazila síce v ležérnom, ale o to odvážnejšom outfite. Kvôli slnečným lúčom a vlastnému pohodliu zvolila len jednoduchý top, no so spodnou bielizňou sa príliš nenamáhala – nechala ju doma v šatníku. Okolie vrátane číhajúcich paparazzov sa tak nestačilo čudovať.

Napriek tomu, že herečka má sebavedomia na rozdávanie, v skutočnosti by mala svoj športový úbor nabudúce zvážiť lepšie. Chýbajúca podprsenka totiž vytvorila dojem, že Goldie a jej poprsie majú už svoje najlepšie časy za sebou. Pri chôdzi prekladanej ľahkým joggingom jej vnady navyše mierne podskakovali a pod bavlneným materiálom sa črtali vztýčené bradavky.

Aj keď by herecká hviezda mohla už pokojne odpočívať na dôchodku, len nedávno vydala knihu z vlastného pera, ktorá pojednáva o budhistickej meditačnej metóde. Samotná autorka svoje dielo opisuje ako pomocného sprievodcu, ktorý ponúka „spoločenské a emocionálne zručnosti na redukovanie stresu a úzkosti pre zdravší a šťastný život“. Či pôjde o bestseller, ukáže až čas. Goldie však nie je prvou a ani poslednou celebritou, ktorá sa o svoje myšlienky delí práve knižnou formou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu