Piatok7. jún 2024, meniny má Róbert, zajtra Medard

DESIVÁ scéna z Indie: VIDEO Matke na štvrtom poschodí vypadlo z náručia vlastné DIEŤA! Skončilo o dve poschodia nižšie

Harin Magiová (8 mesiacov) visí zo strechy na druhom poschodí. Obetaví muži sa ju snažia zachrániť.
Harin Magiová (8 mesiacov) visí zo strechy na druhom poschodí. Obetaví muži sa ju snažia zachrániť. (Zdroj: YouTube/The Straits Times)

AVADI – Obyvatelia predmestia Chennai (Avadi) v Indii sa stali svedkami hrôzostrašnej situácie, keď dojča vypadlo z balkóna na štvrtom poschodí. Matka ho pritom držala celý čas v náručí. Pád z výšky bol ale stlmený a dieťa neskončilo až úplne dole. Malé stvorenie sa následne pokúšali zachrániť viacerí muži.

archívne video

Cudzinecká polícia v Prahe zachraňovala dieťa v okne (Zdroj: Policie ČR)

Na predmestí indického mesta Chennai (Avadi) zažili obyvatelia pri jednom z obytných domov doslova hororovú situáciu. NDTV informuje, že matka kojila svoje dieťa Harin Magiovú (8 mesiacov) na balkóne na štvrtom poschodí, no malé stvorenie sa jej náhle vyšmyklo a vypadlo von. 

Záchranná akcia

Na sociálnych sieťach sa objavilo aj video tejto strašnej situácie, ktorá zalarmovala všetkých obyvateľov na okolí. Natáčali ho ženy z bytu oproti. Harin spadla o dve poschodia nižšie a len zázrakom sa jej podarilo zachytiť na okraji plechovej strechy. Nohy jej už viseli vo vzduchu. Muži z bytu pod ňou sa snažili Harin cez okno zachytiť, no spočiatku bola pre nich príliš vysoko.

Napokon sa viacerí obyvatelia rozhodli dolu rozprestrieť plachtu. Jeden z obetavých mužov vylezie ešte raz na rám okna, jednou rukou ju zachytí a odovzdá mužovi pod sebou, ktorý ho istil, aby nespadol. 

Harin je v poriadku

Polícia neskôr oznámila, že k incidentu došlo v rezidencii VGN Stafford. Matka Ramya dojčila na balkóne dcéru Harin, ktorá jej náhle vypadla z náručia. "Spadla, keď ju matka kojila. Išlo o skutočnú situáciu. Zatiaľ neboli hlásené žiadne zranenia. Malej Hagin sa darí dobre," uviedla polícia. 
 

Viac o téme: DojčaChennaiIndiaAvadiHarin MagiováRamya Hagiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu