Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Má pred 70-tkou a novú plastiku: Najhorší „kačací zobák“ Hollywoodu!

Goldie Hawn sa plastikami pier dopracovala k vskutku nelichotivej podobe. Zobraziť galériu (8)
Goldie Hawn sa plastikami pier dopracovala k vskutku nelichotivej podobe.

LOS ANGELES – Ani na staré kolená v návštevách kliník krásy nijako nepoľavuje! Hoci má Goldie Hawn (68) na konte množstvo ocenení a za sebou obdivuhodnú kariéru, s mladosťou sa už celé desaťročia akosi nedokáže rozlúčiť. Pozrite, k akému „vylepšeniu“ sa uchýlila naposledy – namiesto pier má plochý kačací zobák.

Stále nemá dosť! Goldie Hawn svoju hereckú dráhu rozbehla už v šesťdesiatych rokoch minulého storočia a za dlhé obdobie pôsobenia v Hollywoode získala aj najcennejšiu trofej od Filmovej akadémie. Túžba po nevädnúcom zovňajšku ju však už dávnejšie vohnala rovno do náručia plastických chirurgov. Kedysi tenké pery tejto veteránky tak po mnohých zákrokoch nadobúdajú nevábne kontúry kačacieho zobáka.

Paparazzi zachytili Goldie tento týždeň, ako si vykračuje cez parkovisko po tom, čo odstavila svojho štvorkolesového tátoša. Napriek dôchodcovskému veku herečka nechala podprsenku v bielizníku. Pozornosť bulvárnych fotografov sa však tentoraz sústredila na niečo celkom iné než presvitajúce obrysy bradaviek. Matka nemenej úspešnej hviezdy Kate Hudson šokovala zdeformovanými ústami, ktoré sa po nedávnej plastike opäť o kúsok vzdialili od ľudskej podoby.

Aj keď Goldie svoju tvár pod skalpelom nijako nešetrí, figúru by jej mohla závidieť nejedna päťdesiatnička. A aký je jej recept na udržiavanie kriviek? „Snažím sa robiť nejakú formu cvičenia štyri razy do týždňa. Doma v Kalifornii bicyklujem v horách, alebo cvičím Pilates či spinning. Jem veľa zeleniny a zdravo, ale nie som vegetariánka,“ zdôverila sa v rozhovore pre magazín Prevention. Ako sa teda zdá, prísne zásady pri racionálnej výžive ani v pokročilom veku nie sú nevyhnutnosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu