Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dcéra Cindy Crawford pózuje už v 10-ich: Je to celá mama!

Dcéra Cindy Crawford už ako 10-ročná kráča v maminých šľapajách. Zobraziť galériu (9)
Dcéra Cindy Crawford už ako 10-ročná kráča v maminých šľapajách. (Zdroj: Young Versace)

NEW YORK – Jablko nepadlo ďaleko od stromu! O tom, že z dcéry Cindy Crawford (45) raz vyrastie ozajstná krásavica, nebolo pochýb už od jej útleho detstva. Malá Kaia však mamine gény predvádza skôr, než by mnohí čakali. Dievčatko je modelingovou hviezdou už vo veku desiatich rokov!

Očarila! Hoci Kaia Crawford na prvý pohľad stále patrí do detského sveta, zrejme v nasledujúcich rokoch dospeje priam závratným tempom. Bábiky totiž najnovšie vymenila za luxusné outfity pre dievčatá svojej vekovej kategórie. A z jej pózovania je už teraz jasné, po kom zdedila pôvabné črty s chuťou predvádzať sa. Cindy Crawford môže byť nanajvýš pokojná – jej dievčatko sa vo svete šoubiznisu určite nestratí!

V sukni tesne pod zadok a v krátkej koženej bundičke sa Kaia vyníma v reklamnej kampani módneho domu Versace. Ten si ju totiž vybral ako tvár svojej zbrusu novej kolekcie s prívlastkom Young. A ako sa zdá, tento krok ani nemohol dopadnúť lepšie. Školáčka totiž srší matkiným pôvabom a sebavedomím sebe vlastným!

Ako sa 10-ročná slečna nakoniec v modelingu uchytí, ukážu až najbližšie roky. Vyhliadky do budúcna má však viac než ružové. So zvučným priezviskom a obdivuhodnou genetickou výbavou má už teraz dvere pred objektívy otvorené  dokorán. A v tomto smere ju podporuje aj samotná Cindy. „Som nadšená, že Kaia bola zvolená ako súčasť prvej kampane Young Versace. Na čas strávený s Giannim a Donatellou mám veľa láskavých spomienok. Na dome Versace je niečo výnimočné,“ uviedla vo svojom vyjadrení pre médiá. Kaia tak svoju kariéru zrejme odštartovala na plné obrátky!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu