Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dcéra Cindy Crawford je čoraz krajšia: Len 11-ročná Kaia ohúrila nalíčená!

Dcéra Cindy Crawford, len 11-ročná Kaia, sa na verejnosti už celkom bežne pretŕča nalíčená. Zobraziť galériu (6)
Dcéra Cindy Crawford, len 11-ročná Kaia, sa na verejnosti už celkom bežne pretŕča nalíčená. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Bez mejkapu ani na krok? Hoci jej rovesníčky v školských laviciach na líčidlá ešte príliš nepomýšľajú, len 11-ročná Kaia na dokonalú úpravu zovňajšku nedá dopustiť. Kráčajúc v šľapajách matky Cindy Crawford (47) síce rastie do krásy, no vďaka vizážistickej úprave pôsobí oveľa vyspelejším dojmom.

Kde nechala Cindy Crawford rozum? Dcéra modelingovej ikony sa zviditeľnila už minulý rok, keď získala svoj prvý kontrakt na reklamnú kampaň dievčenskej kolekcie oblečenia. Takmer päťdesiatnička sa však rýchlo spamätala a ďalšie pracovné príležitosti svojej ratolesti zatrhla, aby si užila vzácne detstvo. Otázne ale potom je, prečo sa Kaia s odstupom niekoľkých mesiacov pretŕčala na rodinnom výlete s nalíčenou tvárou.

Cindy v nedeľu nezaháľala a svojho manžela Randeho Gerbera, syna Presleyho a dcéru Kaiu zlanárila na spoločne strávené popoludnie v prostredí farmárskych trhov. Nešlo síce o nijakú špeciálnu príležitosť súvisiacu s červeným kobercom, no malá ašpirujúca modelka svoju vizáž nijako nepodcenila. Na tvár si naniesla jemný mejkap, upravila si obočie, oči zvýraznila riasenkou aj kontúrovacou ceruzkou a na perách jej nechýbal rúž. Kaia tak viac než 11-ročné dievčatko pripomínala tínedžerku s vlastným arzenálom dekoratívnej kozmetiky.

Legendárna supermodelka vo výslužbe trávi so svojou famíliou čo najviac času aj preto, že ešte začiatkom roka sa jej oficiálny zväzok zmietal v kríze. Údajne vtedy sama pred priateľmi pripustila tento katastrofický scenár: „Môjmu manželstvu je koniec.“ Hlavnou príčinou sa mala stať séria nevier zo strany Gerbera, ktorý Cindy okrem iného podviedol v roku 2004 s čašníčkou. Ako sa však zdá, očarujúca brunetka sa snaží všetko prehrýzť a radšej hodiť poníženie za hlavu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu