Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kráska z Beverly Hills 90210: Ukázala prsia na webe – omylom!

AnnaLynne McCord omylom vystavila svoje prednosti na webe. Zobraziť galériu (5)
AnnaLynne McCord omylom vystavila svoje prednosti na webe. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – To je ale trapas! Hoci AnnaLynne McCord (24) k hanblivým herečkám nikdy nepatrila, naposledy svojim fanúšikom predsa len ukázala viac, než sa na slušnú dámu patrí. Chcela sa pochváliť krásnou tvárou, do záberu však zmestila aj obnažené prednosti!

Náhoda alebo zámer? Aj keď sa AnnaLynne McCord na nedostatok záujmu sťažovať nemôže, občas na seba pritiahne pozornosť celkom nevinne. Aspoň to tvrdí o nedávnom faux-pas, ktorý vyrobila prostredníctvom svojho účtu v sieti Twitter. Bez ostychu totiž zverejnila momentku svojej dokonalo nalíčenej tváre. Neuvedomila si však, že je na nej polonahá!

Záber v kúpeľni sa vždy nevypláca! Zrkadlo síce vie byť pri fotení skvelým pomocníkom, z času na čas však zachytí aj to, čo netreba. Svoje vie o tom už aj hviezda nových častí seriálu Beverly Hills 90210. Tá totiž takýmto spôsobom vystavila na internete svoje poprsie aj s vykúkajúcou bradavkou. Hneď ako si to všimla, však fotografiu vymenila.

Napriek tomu, že pôvodná šteklivá fotka bola určená pre fanúšičku menom Megan Lujan, do diskusie k nej sa zapojil celý húf ostatných užívateľov.  AnnaLynne síce informovala o tom, že dráždivý detail je fuč, úlisné komentáre však pribúdali ďalej. „Myslím, že viem, pre koho to naozaj bolo – pre mňa,“ napísal jeden z nasledovníkov. Niet preto najmenších pochýb, že o krivkách mladej herečky snívajú naozaj mnohí!

 

Tip: Vysielajú niekde Beverly Hills 90210 v blízkej dobe? Zistíš to na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu