Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kráska z Beverly Hills odhalila dokonalý zadok: Zarezali sa v ňom sexi plavky!

AnnaLynne McCord v plavkách ukázala viac, ako mala v pláne. Zobraziť galériu (9)
AnnaLynne McCord v plavkách ukázala viac, ako mala v pláne. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES – Rozpálila pláž! Zatiaľ čo ostatné celebrity pri vystavovaní svojich kriviek a chytaní bronzu uprednostňujú bikiny, AnnaLynne McCord (26) dokáže provokovať aj v jednodielnych plavkách. Tie sa jej totiž včera podvečer zarezali priamo medzi guľaté polky. Svetlo sveta tak uzrel jej úchvatný zadoček.

Stále v bezchybnej forme! Už keď AnnaLynne McCord hviezdila v nových častiach populárneho seriálu Beverly Hills 90210, stala sa ideálom krásy a štíhlosti dospievajúcich dievčat. Dnes sa v kariére posúva výrazne vpred, no nezabúda pri tom aspoň trošku oddychovať. Svoju sexi postavičku nahodila do sivých plaviek a vyrazila za slnečnými lúčmi. Dovolenkári aj paparazzi si tak opäť prišli na svoje.

Pláž v blízkosti Mekky americkej kinematografie síce nepatrí k tým najčistejším, no to plavovláske vonkoncom neprekážalo. Pri odchode si pozbierala všetky svoje veci a príkladne za sebou poupratovala. Prezliekaniu sa síce vyhla, no ako sa skláňala pri balení, neposlušný materiál plaviek sa jej zarezal medzi polky. Herečka si to absolútne nevšímala a s poodhaleným pozadím odkráčala preč.

Ako bolo spomenuté vyššie, AnnaLynne vo svojich ambíciách postupuje čoraz vyššie. „Boli ste niekedy teraz na mojej webstránke? Totálne som ju prerobila na prípravu môjho režisérskeho debutu. Krátky film I choose vyjde online 10. júna,“ informovala blondínka prostredníctvom Twitteru. Nechajme sa prekvapiť, či sa ako režisérka osvedčí. Podľa mnohých názorov je totiž na takéto majstrovstvo ešte primladá a mala by radšej zostať pred kamerami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu