Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Speváčka Hillary Scott a bubeník Chris Tyrrell: Už sú svoji!

Hillary Scott a Chris Tyrrell
Hillary Scott a Chris Tyrrell

LOS ANGELES - Speváčka americkej country-popovej skupiny Lady Antebellum Hillary Scott a bubeník Chris Tyrrell sa vzali.

"Rád by som vám predstavil pani Hillary Scott Tyrrell," hovorí Tyrrell v krátkom videu, ktoré dvojica zverejnila na oficiálnej webovej stránke kapely ladyantebellum.com. "Vzali sme sa. Chceli sme, aby ste to vedeli od nás. Milujeme vás. Sme nadšení, že začíname spoločný život a museli sme sa s vami podeliť o túto vzrušujúcu novinku," doplnila novomanžela 25-ročná Scott.

Dvojica si povedala svoje áno pred rodinou a blízkymi priateľmi v sobotu v štáte New York, potvrdil magazínu People hovorca kapely.

Dvojica sa spoznala začiatkom roka 2010, keď boli Lady Antebellum a country skupina Love and Theft, v ktorej pôsobil Tyrrell, ako predskokani na turné Tima McGrawa.

Chodiť spolu začali v lete toho istého roku. Tyrrell sa následne ako bubeník pridal k Lady Antebellum na ich koncertnom turné Need You Now 2010. Zasnúbili sa počas rodinnej dovolenky 2. júla 2011. Informácie zverejnila webová stránka www.people.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu