Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bez obočia a s ryšavým čírom: Uhádnete, kto je táto retro mužatka?

Modelingová hviezda bez obočia pripomína zženštilého muža. Zobraziť galériu (12)
Modelingová hviezda bez obočia pripomína zženštilého muža. (Zdroj: Vogue)

LONDÝN – Sedemdesiate roky sú späť! Aspoň čo sa týka titulnej strany módnej biblie, ktorej svoju tvár prepožičala známa britská modelka. Úpravy, ktoré pred samotným fotením podstúpila, ju však zmenili na nepoznanie. Ktorá kráska má na obálke magazínu imidž transsexuála?

Je to vôbec žena? Pri pohľade na mačacie oči bez obočia a divoký účes oranžovej farby si v dnešnom svete módy nemôžete byť istí už vôbec ničím. Dôkazom je titulka francúzskeho vydania časopisu Vogue, ktorú zdobí kontroverzná manekýnka z Británie. Tá síce zvyčajne šokuje okatou retušou či vyžitým zovňajškom, tentoraz však stavila na niečo celkom iné. Kate Moss sa inšpirovala o generáciu starším hudobníkom!

Retro záber, na ktorom má prirodzená blondínka outfit v štýle diskogule, nesie myšlienku 64-ročného Davida Bowieho. Ten sa totiž s narúžovanými perami a s ohnivým három nechal zvečniť ešte v roku 1973 pri príležitosti albumu s názvom The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars. A divoký zovňajšok si ponechal aj na vtedajšie turné.

David Bowie
Zobraziť galériu (12)

Zaujímavosťou je, že 37-ročná modelingová hviezda svoju tvár prepožičala titulnej strane Vogue už viac než 30 krát. Či sa vám vianočná obálka parížskej verzie páči alebo nie, pre maskérov a štylistov zrejme nešlo o jednoduchú úlohu. Na vytvorenie takejto mužatky bez obočia totiž potrebovali nielen množstvo líčidiel a uletenú parochňu, ale aj poriadny kus fantázie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu