Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

J-Lo si teda vie vybrať: Jej zajačikovi hrozí basa!

Jennifer Lopez s milencom počas vystúpenia. Zobraziť galériu (11)
Jennifer Lopez s milencom počas vystúpenia. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Na chlapov má jednoducho smolu! Aj keď Jennifer Lopez (42) svoj nový objav vnímala len ako sexuálne dobrodružstvo, chuť po posteľových hrátkach s mladším milencom sa jej vypomstila. Tanečník Casper Smart (24), ktorý jej momentálne zohrieva posteľ, má totiž opletačky so zákonom. A nie je vylúčené, že skončí za mrežami!

Vrhá na ňu zlé svetlo! To, že medzi zachovalou štyridsiatničkou a o 18 rokov mladším zajačikom ide len o čistý sex, je už na prvý pohľad každému jasné. Nanešťastie pre Jennifer, sa však s jej aktuálnym románikom spája nepríjemný škandál. Objavili sa totiž dokumenty, podľa ktorých Casper patrí medzi zlých chlapcov. Do nelegálnej činnosti je zapletený už od roku 2004!

Miluje vysokú rýchlosť a silné stroje! Pokuty za nedodržanie maximálnej povolenej rýchlosti, jazda bez platného vodičáku či ignorovanie súdu – to patrí k tým drobnejším priestupkom, akých sa tanečník doteraz dopustil. V jednom prípade sa losangelskými ulicami rútil na motorke stošesťdesiatkou, ani to však nepatrí k jeho najväčším prehreškom. Osudnými sa mu stali nedovolené pouličné preteky!

Do chládku by Caspera mohla posadiť zápisnica z februára minulého roka, ktorá ho viní z účasti na zakázaných pretekoch známych pod pojmom „drag racing“. Len samotná kaucia ho v tom čase vyšla na úctyhodných 26 tisíc dolárov. Už začiatkom januára ho však čaká súdne pojednávanie, ktorého výsledkom bude pobyt za mrežami alebo mastná pokuta. Podľa kalifornského práva by mohol prísť o slobodu až na 90 dní.

Ako vyzerala Jennifer na odvzdávaní hudobných cien?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu