Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Zajačik v posteli jej prospieva: J-Lo žiari ako nikdy!

Jennifer Lopez má aj po 40-ke tvár a dvoch pôrodoch tvár dievčatka. Môže za to mladší milenec? Zobraziť galériu (6)
Jennifer Lopez má aj po 40-ke tvár a dvoch pôrodoch tvár dievčatka. Môže za to mladší milenec? (Zdroj: SITA)

LIMA – Do plachiet jej fúka ten správny vietor! Aj keď vzťah s o 18 rokov mladším milencom pôsobiť seriózne nikdy nebude, pre dvojnásobnú matku po štyridsiatke istý zmysel očividne má. Stačí sa pozrieť na speváčku Jennifer Lopez (42) – tá každým dňom vyzerá čoraz mladšie. V zrelom veku opäť rozkvitá do krásy!

Uberá jej na vzhľade celé desaťročia! Hoci aféra medzi latino divou a jej tanečníkom je už od začiatku odsúdená na zánik, momentálne sú si obaja hlavní aktéri navzájom priam dokonale prospešní. To, že ich spájajú predovšetkým hrátky za dverami spálne, je každému jasné už na prvý pohľad. Zdá sa však, že vášnivá Jennifer zo vzťahu s mladým zajačikom navyše čerpá kvantum pozitívnej energie. Na čerstvých záberoch totiž doslova žiari – šťastím a krásou zároveň!

Dlhé lokne zvlnené do špirál, oslnivý úsmev a závideniahodné krivky obopnuté v tesných minišatách – s takým imidžom sa J-Lo včera postavila pred peruánske kamery, aby natočila zopár záberov pre talentovú šou s názvom ¡Q'Viva!. V žltom outfite a v sandáloch so závratnými podpätkami však pôsobila dojmom, že sa u nej zastavil čas už okolo tridsiatky. S hladkou tvárou dievčatka a postavičkou ako lusk všetkým na pľaci vyrážala dych!

Napriek tomu, že sa spevácka hviezda ešte donedávna trápila pre rozpad manželstva s Marcom Anthonym, dnes si naňho zrejme už ani nespomenie. Úsmev na pery jej totiž vrátil len 24-ročný tanečník Casper Smart, ktorého prednosti si J-Lo vychutnáva na maximum. Spolu s dvojičkami ju už stihol sprevádzať na dovolenke, kde vraj do úzkeho rodinného kruhu celkom dobre zapadol. Cez deň sa vybláznil s deťmi na pláži a večer s ich udržiavanou mamou na hotelovej izbe!

Sex po štyridsiatke: Toto treba vedieť, aby bol skvelý ako doteraz!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu