Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Lindsay Lohan šokuje: Nahá v pánskom magazíne!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (7)
Lindsay Lohan

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan sa na budúci mesiac objaví v americkej verzii pánskeho časopisu Playboy. Potvrdil to samotný časopis aj jej hovorca.

"Fotografie sú absolútne úžasné a vkusné. Sprevádzať ich bude rozhovor, v ktorom čitatelia môžu spoznať inú stránku Lindsay," povedal.

Speváčka už fotografovanie dokončila a jeden z aktov bude zdobiť obálku prestížneho časopisu. Playboy jej za fotenie údajne zaplatil približne milión amerických dolárov (v prepočte približne 728-tisíc eur). Lohan pritom nahá nepózovala po prvý raz - v roku 2008 sa totiž ako Marylin Monroe objavila v časopise New York.

Dvadsaťpäťročná problémová hviezda sa preslávila filmami ako Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Vydala aj dva štúdiové albumy Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw).

Neskôr jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonom. V ostatných rokoch porušila niekoľko podmienečných trestov. Len minulý týždeň ju sudkyňa poslala na 30 dní do väzenia, no v zariadení napokon strávila menej ako päť hodín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu