Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Čo dokážu plastiky a drogy: Mladá celebrita zostarla na nepoznanie!

Lindsay Lohan na začiatku kariéry (2004) a dnes Zobraziť galériu (15)
Lindsay Lohan na začiatku kariéry (2004) a dnes

LOS ANGELES – Pohľad na ňu trhá srdce! Divoký životný štýl a láska ku škandálom si v prípade Lindsay Lohan vyberá tú najkrutejšiu daň. Hoci má táto béčková herečka ešte len 25 rokov, na prvý pohľad pôsobí ako rovesníčka svojej matky. Napriek mladému veku sa z nej stáva peroxidová vykopávka!

Čo to so sebou porobila?! Aj takéto otázky víria v hlavách fanúšikov Lindsay Lohan, ktorá hollywoodsku sexicu už ani zďaleka nepripomína. Kariéru pred kamerami síce rozbiehala len pred ôsmimi rokmi, po jej niekdajšej kráse však nezostalo ani stopy. Drogy, alkohol, búrlivé žúry a turbulentné vzťahy z nej v priebehu krátkej doby vyrobili hotovú trosku. Žalostnú situáciu sa blondínke, bohužiaľ, nedarí zachrániť ani drastickými zásahmi do oblasti tváre.

S úsmevom, no celkom zúbožená – v takej forme sa Lindsay tento týždeň objavila na istej spoločenskej akcii. Spod lokní vo farbe platinovej blond totiž na paparazzov vykúkala spuchnutá vizáž a ústa nemého kapra. Nafúknuté pery spolu s lícami tak pôsobili dojmom, akoby boli napichané kolagénom alebo botoxom. Známa celebrita kráskam svojej vekovej kategórie nesiahala ani po členky. Vyzerala skôr ako vyžitá tridsiatnička.

Na tom, že podstúpenie kozmetických procedúr nebolo šťastným krokom, sa zhodujú aj špecialisti na plastickú chirurgiu. „Lindsay v 25 rokoch pripomína 50-ročnú hviezdu reality šou Real Housewife, ktorá sa snaží vyzerať na 20,“ vyjadril sa pre denník Daily Mail lekár Anthony Youn. Jeho slová potvrdil kolega Toby Mayer: „Dvadsaťročné ženy nepotrebujú výplne.“ Ako sa však zdá, Lindsay má na svoj celkový imidž iný názor. Ten jej však ku krajšiemu zovňajšku vôbec neprispieva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu