Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plastika robí zázraky: Zo zhýralej feťáčky je opäť kráska!

Lindsay Lohan pred tromi mesiacmi a dnes Zobraziť galériu (17)
Lindsay Lohan pred tromi mesiacmi a dnes (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Konečne vyzerá k svetu! Hoci médiá Lindsay Lohan (25) už neraz definitívne odpísali, zdá sa, že sa jej blýska na lepšie časy. Po nedávnej spŕške kritiky si očividne vstúpila do svedomia a podstúpila radikálnu zmenu. Po dlhých rokoch tak aj bez výrazného mejkapu pôsobí ako atraktívna dáma.

Šanca na ďalší reštart? Nie je to tak dávno, čo šoubiznisové portály a bulvárne plátky zaplavili nelichotivé fotografie s Lindsay Lohan v hlavnej úlohe. Ani nie pred tromi mesiacmi totiž herečka pripomínala spuchnutú a peroxidovú kreatúru, ktorá si plastikami a divokým životným štýlom pridala minimálne 20 rokov. Situácia zašla až tak ďaleko, že paparazzi si blondínku pomýlili so 66-ročnou americkou speváčkou Debbie Harry. Toto temné obdobie je však nateraz minulosťou.

Návrat k pôvodnému odtieňu vlasov, nenútený úsmev a súmerná tvár – tým všetkým Lindsay tento týždeň prekvapila číhajúcich fotografov. Do ulíc Veľkého jablka sa na záťah vybrala so svojou mladšou sestrou Ali. Okolie sa však nestačilo čudovať. Troska, na akú si všetci zvykli počas jej drogových a alkoholických excesov, sa akoby šibnutím čarovného prútika vyparila.

Aj keď o prirodzenej kráse v súvislosti s Lindsay nemôže byť ani reči, treba jej uznať aspoň jedno. Tentoraz práca jej plastických chirurgov a kozmetičiek naozaj vyšla. Aj bez nánosov líčidiel totiž zanechávala príjemný dojem. Ostáva len dúfať, že jej táto pozitívna zmena aspoň zopár týždňov vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu