Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vypasená Nelly Furtado: Praskajú na nej nohavice!

Pribratá Nelly Furtado napratala krivky do pritesných nohavíc. Zobraziť galériu (6)
Pribratá Nelly Furtado napratala krivky do pritesných nohavíc. (Zdroj: isifa)

TORONTO – Na tanieri sa rozhodne neobmedzuje! To, že Nelly Furtado (32) už nepatrí medzi superštíhle speváčky, nie je nijakým tajomstvom. Zdá sa však, že so svojimi kyprými tvarmi je nadmieru spokojná. Tučné stehná napratala do úzkych nohavíc – div, že na nej nepraskli!

Telo bacuľky si užíva! Aj keď väčšina hviezd si svoju štíhlu líniu prísne stráži, Nelly Furtado je celkom iný prípad. Po tom, čo pribrala desiatky kilogramov, sa do ich zhadzovania nehrnie, práve naopak. Na tohtotýždňovom podujatí We Day svoje obliny vystavila na obdiv v outfite, aký zvyčajne vidíme na postavičkách modeliek. Široké boky jej doslova trhali švíky nohavíc!

Pribratá Nelly Furtado napratala
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: isifa)

Hoci Nelly na pódiu svojím zovňajškom neohúrila, srdce má stále na správnom mieste. Kanadskej charitatívnej organizácii Free The Children, pod záštitou ktorej sa spomínaný event každoročne koná, totiž venovala rovný milión dolárov. „Vďaka vám mám srdce naplnené inšpiráciou. Verím v deti,“ vysvetlila fanúšikom pohnútky, ktoré ju viedli k štedrému daru.

Aj keď to na prvý pohľad vyzerá, že popová hviezda podľahla túžbe pomáhať iným, v skutočnosti len plní svoj sľub z februára tohto roku. Prostredníctvom siete Twitter totiž oznámila svoje rozhodnutie, že sa zbaví miliónu dolárov, ktorý vyfasovala za 45-minútové vystúpenie pre klan Muammara Kaddáfího. Treba však uznať, že spomínanú finančnú čiastku na dobročinné účely venovať nemusela. Na rozdiel od nej si hudobná diva Beyoncé či spevák Usher z peňazí od rodiny líbyjského vodcu ťažkú hlavu nerobí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu