Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Oscarová hviezda na staré kolená: Po ulici chodí bosá!

Bosá Goldie Hawn Zobraziť galériu (4)
Bosá Goldie Hawn (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Pre krásu všetko! Hoci väčšina hollywoodskych hviezd si to v topánkach neváha namieriť až do postele, Goldie Hawn (65) je celkom iný prípad. Kvôli pedikúre sa bez zábran prejde aj po špinavom chodníku. Než by si mala poškodiť lak na nechtoch, to radšej vykročí úplne bosá!

Pozor, čerstvo natreté! Podobná ceduľka by sa tento týždeň bez problémov uživila na členkoch oscarovej babičky Goldie Hawn. Tá totiž ani v pokročilom veku starostlivosť o celkovú vizáž nijako nezanedbáva. Práve naopak, spolu s kamarátkou patrí medzi stálice kozmetických salónov. Pri poslednej návšteve nechtového štúdia sa však poriadne prepočítala – odchádzala z neho bez topánok!

Čierne legínsy pod kolená a jednoduchý top na ramienka – v takomto ležérnom štýle sa Goldie pred pár dňami vybrala na pedikúru. Zabudla však na správnu obuv. Zatiaľ čo jej kolegyne zvyknú nosiť flip-flopy, blondínka zvolila ponožky s teniskami. Takáto kombinácia sa jej však pri opúšťaní salóna vypomstila. Ak si nechcela zničiť čerstvú fasádu svojich nechtov, k autu musela prejsť naboso.

Bosá Goldie Hawn
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: isifa)

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že herečka má už najlepšie roky za sebou, stále vedie pomerne rušný spoločenský život. Podľa očitého svedka denníka New York Post jej len pred necelým mesiacom na obede robil spoločnosť populárny rapper 50 Cent: „Prišiel sám a po prvý raz sa stretol s Goldie. Najedli sa a chvíľu diskutovali. Bolo počuť, ako 50 Cent rozpráva Goldie o svojom živote.“ Čo všetko stihli prebrať, známe nie je. Zdá sa však, že Goldie vie nájsť spoločnú reč naozaj s každým!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu