Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Zúfalstvo vyžitej Pamely: V lacnom outfite omakáva samu seba!

Pamela Anderson sa strápnila pred kamerami britskej reality šou. Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson sa strápnila pred kamerami britskej reality šou.

LONDÝN – Stále na to má! Aspoň to tvrdí silikónová Barbie spoza veľkej mláky, ktorá sa si to tento víkend namierila do britskej reality šou. Afektovaná Pamela Anderson (44) však už, bohužiaľ, ohúriť nemá čím. Nablýskaná ako vianočná salónka pôsobila nielen lacno, ale aj zúfalo. Opäť bola na smiech!

Zhasla skôr, než stihla zažiariť! Hoci sa tvorcovia šou Big Brother snažili súťažiacim pripraviť hneď v úvode nemalé vzrušenie, ich zámer im vôbec nevyšiel. Pamela Anderson v úlohe špeciálneho hosťa totiž neohúrila ani náhodou. Uviedli ju síce ako „neuveriteľné prekvapenie“, jej vystúpenie sa však premenilo v obrovské fiasko!

Strieborné minišaty, lascívne pohyby, pohadzovanie blonďavou hrivou, či hladkanie samej seba – to je len začiatok katastrofy, ktorou sa vyumelkovaná bábika pred britskými kamerami „vyznamenala“. Čerešnička na torte totiž prišla vo chvíli, keď Pamela otvorila ústa. Nastajlovaná ako lacná hosteska sľubovala dočasným spolubývajúcim nezabudnuteľný zážitok. „Postarám sa im o jazdu života. Zanechám stopy šmyku na každom jednom z nich,“ dušovala sa zmyselným hlasom v obrovskom koženom kresle.

Ktovie však, či si bývalá playmate vôbec uvedomila váhu svojich slov. Výraz „skid marks“, ktorý použila, má totiž aj celkom iný význam – stopy po zle vytretom zadku či nehode pri vyprázdňovaní. Pamela sa tak viac zosmiešniť ani nemohla. To, že diváckemu oku neulahodila ani zďaleka, dokazujú internetové diskusie. Väčšina užívateľov totiž jej pokus zaujať hodnotí ako odpad!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu