Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Exspajska vytasila holý chrbát: Geri, a čo tá podprsenka?!

Geri Halliwell Zobraziť galériu (8)
Geri Halliwell (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Zabudla sa pozrieť do zrkadla? Len tak sa dá vysvetliť obrovský prešľap Geri Halliwell (39), ktorým uprostred týždňa šokovala v londýnskych uliciach. Spredu bola za pôvabnú maminu, zozadu za módnu katastrofu. Veď jej trčala takmer polovica podprsenky!

Tá sa teda doriadila! Hoci Geri Halliwell má aj napriek blížiacej sa štyridsiatke stále postavičku ako lusk, v obliekaní má ešte rozhodne čo doháňať. Pri poslednej prechádzke s päťročnou dcérkou Bluebell totiž outfitom poriadne sklamala. To, čo sa na prvý pohľad javilo ako štýlové, sa razom premenilo v totálne faux-pas!

Čierna suknička nad kolená, k nej westernové čižmičky a sivý topík s výstavným dekoltom – takto nahodenou maminou sa môže pochváliť len máloktorá mladá slečna. Veľký príklad by si však Bluebell brať rozhodne nemala. Gerin výstrih totiž pokračoval do celkom obnaženého chrbta. To by síce mohlo pôsobiť ešte viac sexi, bývalá Spajska však celkový dojem úplne pokašľala. Výsledný efekt doslova „zabila“ do očí bijúcou bielizňou!

Zdá sa, že Geri od svojich nárokov na dokonalý outfit upúšťa s odchodom milenca. Začiatkom mesiaca sa totiž rozišla s aristokratom Henrym Beckwithom, s ktorým randila dva roky. Narodeniny 6. augusta už oslavovala bez neho, len v kruhu blízkych kamarátok. A dôvod? Zatiaľ čo speváčka by sa už chcela usadiť a viesť rodinný život, jej o sedem rokov mladší partner sa žúrovania vzdať nemienil. Geri tak zatiaľ ostáva na ocot!

Geri Halliwell
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu