Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Túto speváčku zaručene nespoznáte: Rozgajdaná a s rukou na...!

Známa britská hviezda bez mejkapu - overovala si, či je všetko na svojom mieste? Zobraziť galériu (11)
Známa britská hviezda bez mejkapu - overovala si, či je všetko na svojom mieste? (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Čo sa to s ňou porobilo? Hoci len pred pár dňami ohúrila zástupy fanúšikov, cez víkend sa z nej stala priam neuveriteľná sivá myš. Bez mejkapu a s neupravenými vlasmi razom zostarla o minimálne desiatku rokov. Ktorá hviezda sa takáto dogabaná premávala v londýnskych uliciach?

Zmenená na nepoznanie! Ani nie tri týždne dozadu sa blysla ako porotkyňa speváckej šou v čipkovaných minišatách, v ktorých dokonca vyliezla na strechu limuzíny. Mimo červeného koberca by ste ju však na verejnosti zaručene prehliadli. Bez rúk šikovných štylistov je totiž členka niekdajšej dievčenskej kapely Spice Girls úplne bezradná. Ležérny outfit a zovňajšok „na prírodno“ nepolichotil Geri Halliwell.

Aj keď britská celebrita ešte neprekročila ani prah štyridsiatky, v súkromí svoj imidž už príliš nerieši. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery, na ktorých si Geri vyrazila do ulíc len v sivej teplákovej súprave. Povädnutú pleť sa síce snažila maskovať slnečnými okuliarmi, celkovo však pôsobila ako po prehýrenej noci. Navyše sa zrejme potrebovala uistiť, či má svoje ženské prednosti na mieste. Len tak sa dá vysvetliť, prečo si rukou šmátrala v oblasti ľavého prsníka.

Exspajska sa síce dlho spamätávala z rozchodu s predchádzajúcim milencom, dnes sa však po jej boku už objavuje nová známosť. Ide o klubového interpreta menom Louis Buckworth. Ktovie, či by Geri bola rovnako neupravená, ak by ju včera sprevádzal práve jej nový objav.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu