Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Takto vystupuje z limuzíny dáma? Exspajska liezla oknom – v štekloch!

Geri Halliwell si to von z auta namierila cez okno. Zobraziť galériu (9)
Geri Halliwell si to von z auta namierila cez okno. (Zdroj: profimedia.sk)

LIVERPOOL – Tá má ale spôsoby! O tom, že v pútaní pozornosti je naozaj dobrá, najnovšie svojich fanúšikov presvedčila speváčka Geri Halliwell. Hoci už o pár mesiacov oslávi okrúhlu štyridsiatku, duchom zrejme nestarne. Naposledy sa v čipkovaných mini a závratných podpätkoch drala z auta naozaj kurióznym spôsobom.

V centre záujmu za každú cenu? Aj tak by sa dal vysvetliť nevšedný úvod vystúpenia Geri Halliwell na liverpoolsky červený koberec. Ako čerstvá porotkyňa speváckej šou X Factor sa totiž postarala o naozaj odvážne intro. Len čo jej limuzína zastala, blondínka spustila okienko a vrhla sa do svojského divadla.

Geri sa najskôr vystrčila do pol pása, aby čakajúcim nadšencom zamávala vo veľkom štýle. To jej však nestačilo, a preto sa cez otvorené okno začala štverať na strechu. A to aj napriek tomu, že na kasting súťaže zvolila riskantné minišaty s prestrihom na chrbte a členkové topánočky na podpätku. Ako dopadol lak luxusného auta, nevedno. Hudobná hviezda však triumfálne dosiahnutie strechy zavŕšila príhovorom do megafónu.

Niekdajšia členka skupiny Spice Girls sa v porote objaví po boku Garyho Barlowa a Tulisy Contostavlos. Nahradiť by mala práve Dannii Minogue, ktorej sa miliónový honorár málil a návrat do kresla odmietla. Tvorcovia však veria, že Geri skvele zapadne. „Toto je nová séria a Geri s nimi môže mať lepšiu vnútornú chémiu. Hosťujúce hviezdy prinášajú nadšenie, ale môže to byť aj risk,“ prezradil zdroj zo zákulisia denníku The Sun. Ako sa Geri bude dariť, tak ukáže až čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu