Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

VIDEO Provokatérka Arianny Celeste: Najsexi riťka v okolí ringu!

Arianny Celeste Zobraziť galériu (13)
Arianny Celeste

LOS ANGELES - Tvrdým zápasom dodáva jemnosť! Plné prsia, ploché bruško a zadoček presne do ruky – od zvodnej Arianny Celeste (25) sa len ťažko dá odtrhnúť zrak. A ona sama si to uvedomuje viac ako dobre a preto neváha zavesiť fotografie svojich sexi vnád na Twitter!

Prečo sa nepochváliť, keď je čím!? To si asi povedala jedna z najsexi „dievčat ringu“ Arianny, keď začala pózovať v sexi bikinách pred svojím fotoaparátom. Plné poprsie predviedla v čiernej aj bielej podprsenke a fotografie potom uverejnila na svojej Twitter stránke. Nuž a netreba azda dodávať, že svojim fanúšikom tým urobila náramnú radosť!

Arianny je pre svoju dokonalú postavu ideálnou modelkou pre magazíny, v ktorých treba odhaliť časť tela. Pózovala už pre mnohé z nich vrátane Maximu, FHM, Sports Illustrated či Playboya a práve vďaka nej si mnohí fanúšikovia obľúbili prestávky medzi kolami viac ako samotný zápas.

„Moji blízki priatelia vedia, že som trochu odmeraná, ale keď už niekoho poznám som hlučná a mám šťavu,“ prezrádza rodáčka z Las Vegas. „Na mužoch sa mi páči, keď sú inteligentní, cieľavedomí a študovaní.“ A ako si táto brunetka predstavuje svoje vysnívané rande? „Som beznádejná romantička, takže by to bola romantická večera a prechádzka po pláži.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu