Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Smradľavý idol tínedžeriek: Oblieka si prepotené handry!

Joe Jonas Zobraziť galériu (6)
Joe Jonas (Zdroj: SITA / jan)

LOS ANGELES – Osobná hygiena mu veľa nehovorí! Hoci muži v jeho veku zvyknú vôňou pripomínať závan z parfumérie, americký spevák Joe Jonas (22) o seba v tomto smere príliš nedbá. To, čo sa šíri z jeho podpazušia, zrejme veľmi príjemné nebude. Upotené tričká si totiž oblieka aj niekoľkokrát po sebe!

Nemá čas na pranie? Čisté oblečenie síce patrí k vizitke upraveného zovňajšku, aj medzi celebritami sa však nájdu pozoruhodné výnimky. Jednou takou je herec, tanečník a člen chlapčenskej skupiny Jonas Brothers. Ak sa Joe chystá vyraziť z domu, po oblečenie nezamieri do skrine. Ale do koša so špinavou bielizňou!

„Robím to tak stále – hlavne, keď cvičím. Je to rýchle a jednoduché,“ šokoval nedávno odpoveďou na otázku, či už niekedy zrecykloval nosené oblečenie. Zdá sa teda, že športovanie s takýmto fešákom môže byť zaťažkávajúcou skúškou pre nosy. Joe totiž vďaka nosenému oblečeniu smrdí ešte skôr, ako sa vôbec stihne zapotiť!

Počerný miláčik fanúšičiek v tínedžerskom veku však aj napriek degradujúcemu návyku trvá na tom, že k dámam sa dokáže správať uhladene. Do repertoáru jeho niekdajších priateliek totiž patria také mená ako Taylor Swift, Demi Lovato či Ashley Greene. A ako Joe priznal, nikdy ich v ničom nekontroloval – telefóny boli preňho tabu: „Prezeral som mobil expriateľky iba raz, pretože mi chcela niečo ukázať. Neurobil by som to bez opýtania!“ Džentlmena v sebe možno nezaprie, v otázkach hygieny však zaostáva poriadne!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu