Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tínedžerská hviezdička Demi Lovato prehovorila o drogách!

Demi Lovato Zobraziť galériu (6)
Demi Lovato

BRATISLAVA - Americká tínedžerská hviezda Demi Lovato prezradila detaily praktík majiteľov reštaurácií a klubov, aby si udržali návštevnosť celebrít. "Dávali mi drogy a alkohol, chceli, aby som sa tam vrátila a bolo ma tam vidieť. Jednoducho mi bozkávali zadok," uviedla 19-ročná speváčka a herečka.

"Myslela som si, že sú to moji priatelia, myslela som si, že je to len o zábave. Byť celebritou môže byť nebezpečné, pretože nikto nepovie 'nie'. Preto sa mnohí predávkujú a umierajú. Určite sa to mohlo stať aj mne," povedala. Priznala tiež, že užívala drogy a alkohol, aby sa dostala z úzkosti a trápenia. "Je to ale niečo, o čom by som nechcela hovoriť. Jediné, čo môžem povedať, je, že som bola deprimovaná. Stála som na pódiu pred 18-tisíc ľuďmi a odrazu som bola sama v hotelovej izbe. Zrútila som sa a snažila som sa nájsť spôsob, ako sa toho pocitu zbaviť," prezradila.

Demi Lovato sa preslávila účinkovaním v televíznom filme Camp Rock (2008). Ako speváčka vydala tri štúdiové albumy - Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009) a Unbroken (2011), pričom prvý z nich sa dostal na dvojku, druhý na jednotku a tretí na štvorku amerického albumového rebríčka Billboard 200. V roku 2010 ju hospitalizovali pre bulímiu a maniodepresívnu psychózu, liečbu ukončila koncom januára 2011. V súčasnosti pracuje na svojom štvrtom štúdiovom albume.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu