Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Plešatá Lady Gaga: Odhodila parochňu a ukázala holú hlavu!

Lady Gaga Zobraziť galériu (10)
Lady Gaga

LONDÝN – Na koleno! Hoci na hlave excentrickej speváčky Lady Gaga (25) sa v jej doterajšej kariére objavilo naozaj všeličo, experimentom ešte zďaleka nie je koniec. Po hranatých výrastkoch na tvári sa konečne predviedla aj „na prírodno“ – bez jediného vlásku!

Toto tu ešte nebolo! Aj keď hlavu americkej pop hviezdy zvyčajne zdobia divoké parochne či prapodivné klobúky, cudzia jej nie je ani celkom hladká úprava. Tou svojich fanúšikov nedávno šokovala ako hosť britského programu Paul O’Grady Show. Zo svojho aktuálneho albumu totiž predviedla skladbu s príznačným názvom Hair (Vlasy). A až polovicu z nej odspievala ako holohlavá!

Zvuk klavíra, precítený spev, imitácia ohňa – to všetko dotváralo skvelé vystúpenie zbožňovanej i nenávidenej Lady Gaga. Tá sa ako stelesnenie extravagancie nezaprela ani tentoraz a slová o slobode akoby venovala buste s pripravenou parochňou. So slnečnými okuliarmi na nose síce jej holá hlava pôsobila ako dokonalý trik maskéra, na internete sa však už stihli objaviť isté špekulácie. Tie tvrdia, že ak hudobná hviezda nosí zakaždým parochňu, v skutočnosti môže byť naozaj plešatá.

Zaujímavosťou je, že s javiskovým imidžom si speváčka ťažkú hlavu nerobí – najčastejšie s ním chodí aj spávať, vďaka čomu sa stala terčom vtipkovania v kruhu blízkych známych. „Všetci moji priatelia sa mi smejú, že s mejkapom chodím aj do postele. Ale ja im hovorím, že vo svojich snoch musím byť na mužov pripravená!“ nechala sa počuť v nedávnom rozhovore. Či sa na spánok občas ukladá aj plešatá, však už neprezradila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu