Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovské komplexy Alana z Dva a pol chlapa: Toto ste o ňom zrejme netušili!

Vlasatý predstaviteľ Alana Harpera zo sitkomu Dva a pol chlapa má v skutočnosti takmer holú hlavu. Zobraziť galériu (8)
Vlasatý predstaviteľ Alana Harpera zo sitkomu Dva a pol chlapa má v skutočnosti takmer holú hlavu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Je takmer plešatý! Hoci sa Jon Cryer (48) presadil ako úspešný herec a komik s hustou hrivou, skutočnosť je celkom iná. Namiesto pestovaných prameňov totiž jeho hlavu pokrýva len akési jemné páperie. Takmer päťdesiatnik sa o svojich komplexoch nedávno rozhovoril v televíznom interview. Neuveríte, aké procedúry pravidelne podstupuje.

Vypadali mu skoro všetky vlasy! Aj keď mnohým divákom Jon Cryer nie je veľmi sympatický, už celé desaťročie tvorí neodmysliteľnú súčasť sitkomu Dva a pol chlapa. Predstaviteľ Alana Harpera však pritom o úprave vlasov svojej seriálovej postavy môže iba snívať. Zaobíde sa síce bez parochne, no o to dôslednejšie sleduje predpoveď počasia. Mohlo by sa totiž stať, že jeho umelo vytvorené vlasy na plešine dážď jednoducho zmyje.

„Moje vlasy sú prepracovanou ilúziou,“ Jon otvorene prezradil v hosťovskom kresle moderátora Conana O’Briena. Aj keď mu rozprávanie o vypadaných vlasoch zrejme nebolo príjemné, skúsenosti svojich štylistov si nevedel vynachváliť: „Toto je práca niekoľkých talentovaných profesionálov. Je vlastne úžasné, čo dokážu. Nemusím nič nosiť na hlave.“ A ako celá úprava teda prebieha?

„Je to dlhý a komplikovaný proces, ktorý začína s niečím ako krém na topánky. Pokryjú vám tým celý povrch lebky. V podstate je to iba farba a tú takým valčekom dobre rozotrú,“ načrtol tajomstvo hustých vlasov aj ďalších známych päťdesiatnikov, nevynímajúc Johna Travoltu. „Potom sa už len musíte rozhodnúť, či chcete celého Travoltu s vyplnenou aj prednou časťou,“ dodal s humorom hollywoodsky herec. Podľa jeho slov je finálna úprava akousi čerešničkou na torte: „Potom vám na to doslova nasypú prášok zo soľničky.“ Kvôli čomu kultový Alan vlastne prišiel tak rýchlo o vlasy, ostáva záhadou. Isté však je, že spomínané chemikálie mu dodávajú nemalé množstvo sebavedomia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu