Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bartošovej rýchly návrat z Talianska: Bez milenca!

Iveta Bartošová, jej kamarátka, syn Artur a Domenico Martucci Zobraziť galériu (7)
Iveta Bartošová, jej kamarátka, syn Artur a Domenico Martucci (Zdroj: Aha!)

PRAHA – Dal prednosť mladým kráskam! Na poloostrov Gargano odchádzala Iveta Bartošová (45) v sprievode svojho šľachtického milenca Domenica Martucciho (34) pred týždňom. Za tento čas si stihla poobzerať rodinné sídlo a zoznámiť z Domenicovou matkou. Do idylky nezapadal len jej návrat – prišla totiž sama!

Ivete pobyt mimo Českej republiky padol po nevydarenom vystúpení, ktoré predviedla aj so svojím milencom na Staromestskom námestí, určite dobre. Na pobreží Jadranského mora našla oázu pokoja a oddychovala nielen s Domenicom a jeho rodinou, ale aj so synom Arturom.

Ten mal podľa jej slov zostať doma, zrejme však išlo len o odvrátenie pozornosti novinárov. „Artur s nimi na dovolenku išiel, ale tajne. Do auta ho naložili neskôr. Zle totiž znáša celý ten kolotoč, ktorý sa okolo Ivety deje,“ prezradil zdroj blízky speváčke. A ako trávili čas v Taliansku? „Navštevovali pamiatky, kúpali sa v mori, večer zašli do reštaurácie.“

Ivetu si údajne na prvý pohľad obľúbila aj jej potenciálna svokra. „Mamička je veľmi spokojná a Ivetu už dokonca pozvala v auguste do nášho sídla v Ríme,“ nadšene sa rozplýval šľachtic pre denník Aha!.

Ani to mu však nezabránilo, aby nechal ísť Ivetu domov a sám zostal v Taliansku kvôli pozvánke na súťaž krásy. „Zostávam až do 20. júna, pretože som pozvaný na Miss Princess of the World. Iveta ide autom a vybavil som jej sprievod až do Prahy,“ prezradil. Nuž, nudiť sa bez neho Bartošová určite nebude – už včera večer mala totiž vystúpenie na jednej z diskoték v okolí hlavného mesta...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu