Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bartošovej duet s milencom: Neudržali sa... Samé vzdychy a bozky!

Iveta a Domenico už nahrali svoj prvý duet. Zobraziť galériu (4)
Iveta a Domenico už nahrali svoj prvý duet.

PRAHA - A je to tu! Naozaj netrvalo dlho a Iveta Bartošová (45) sa pustila do nahrávania duetu so svojím novým milencom Domenicom Martuccim (34). Samozrejme, v prípade tejto dvojice nuda v štúdiu nehrozila. Blondínka sa na mladého Taliana pozerala ako zamilovaná školáčka, namiesto spievania vydávala zastrený šepot. Nahrávku nakoniec párik pokazil hlučným bozkom.

Zajtra bude premiéra! Len nedávno Iveta Bartošová načrtla možnosť, že so svojím talianskym grófom naspieva duet a už to stihla dvojica aj zrealizovať. Vo štvrtok večer si ich novú skladbu budú môcť naživo vypočuť návštevníci Staromestského námestia v Prahe.

Malú ochutnávku však už pustil Ivetin tím na verejnosť prostredníctvom jej stránok na Facebooku. A naozaj to stojí za pohľad! Štyridsaťpäťročná speváčka sa totiž na videu tvári ako puberťáčka pri svojej prvej veľkej láske.

Podľa ukážky pôjde o milostný duet. Asi preto Bartošová odspievala svoj part zastretým, zrejme erotickým, hlasom. A zdá sa, že na Domenica to zapôsobilo. Okamžite totiž blondíne venoval bozk, ktorý celé nahrávanie pokazil. Možno teda táto „vzdychavá” verzia nakoniec ani nebude konečná...

VIDEO: Iveta a Domenico pri nahrávaní duetu!

Bartosova_demo

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu